perjantai 30. joulukuuta 2011

Hahamaan tarinoita

(Oskari tilittää): Isäntäväki on monta kertoo ennen joulua hävinny isojen laukkujen kansa jonnekkii Hahamaahan. Ensimmäisen reissun jäläkeen tosin Hahamaa oli jonnii aikoo Nyyhnyyh-maa, sillä pari viikkoo isäntäväen kottiutumisen jäläkeen siellä tapahtu jottain ihan hirveetä ja vielä siellä samassa paikassa, mistä isäntäväki oli just kottiin piässy.

Nytkii ne tuas lähti ennen joulua ja jättivät meijät Tuuren kansa hoitajien hotteisiin. Jollain Finnairin siivellä tuntuvat mänevän, sillä Hahamaahan on kuulema pitkä matka. Tässä on se siipi.


Sammaan vanhaan paikkaan mänivät, missä olivat jo muutaman kerran aikasemmin olleet. Tuttu kissa oli tuas töissä hotellissa. Äippä sitä kuulemma aina yrittää jututtoo. Suomee se ei ymmärrä, mutta äipän ontuvalla kissalla olivat kuitennii suaneet muutaman ajatuksen vaihettuun.


Ruokavalio niillä kissoilla on vähän erilainen ku miulla kotona. Tässä tää vetelee jottain kekkosta iltapalaksi. Mie syön ylleesä kitekattia.Vihaset linnut olivat muuttaneet Hahamaahan

Aikoo tappaakseen isäntäväki oli käynä kahtelemassa kaloja. Montoo kuvvoo äippä ei kuitenkaan ollu kerinnä ottoo, kun jo oli kamera särkynä. Vesitiivis kamera ei ollukaa ennee vesitiivis. Tässä kuitennii äipän ottama kuva jostain pii pii -paikasta.Tää kuva ei oo äipän ottama vuan jostain netistä otettu. Tämmösen kalan se kuitennii väittää nähneesä usseempaankiin kertaan jossain Similanilla. Oli ollu vähän pelottavakkii, vaikka korreenvärinen olikii.

Liipasinkala eli triggerfish

Mistä lie hotellin siivoojatytöt tienneet, että isäntäväellä on meitä ikävä, kun pyyhkeistä olivat tämmöset viäntänneet.Siellä hotellilla oli ollu yks päivä hiät. Tässä männöö morsiin jonkun helekutin ison elukan selässä. 

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, jos nuo on pyyhkeitä niin mun vaatimustaso hotellien suhteen nous ihan just!

    VastaaPoista
  2. Juu, näppärät taikkusormet vääntävät pyyhkeistä ainakin norsuja, joutsenia ja koiria asukkien iloksi. Nyt jälkeenpäin harmittaa, kun ei älytty pyytää kissaa tekemään.

    VastaaPoista