lauantai 15. joulukuuta 2012

Mummolassa

(Oskari tilittää): Isäntäväki lähti tuas isojen laukkujen kansa johonnii. Myö mäntiin siks aikoo Tyynen kansa mummille. Tuure mäni koirahotelliin.

Mie tykkeen olla mummolassa. Sielä palavelu pellaa paljo paremmin ku kotona. Tyyne oli nyt elämäsä ensimmäistä kertoo hoijossa muualla ku kotona. Sekkii tykkäs, kun sai päivät pitkät leikkii leluilla, jotka kotona on aina koiralta piilossa.

Tyyne teki kyllä hommiakkii - terapiakissana. Mummin entinen ommaishoijettava tuli käymään kotilomalle. Niillä mäni Tyynen kansa jutut yksiin välittömästi. Ensin Tyyne istu sen sylissä tuolissa, jossa on pyörät, ja pörisi. Sen jäläkeen ne leikki pitkät tovit keskennään onkilelulla. Oli varmaan vähä erilainen päivä entiselle ommaishoijettavallekkii, joka ylleesä päivät pitkät vuan makovaa sängyssä.

Myö hoijettiin myös mummin katonrajassa olevia kukkia huolella, ja Tyyne töytäillessään puotti yhen patsaan ja parkettiin tuli lommo. Myö suahaan silti männä sinne hoitoon uuvemmannii kerran. Mummi sano nii, mie kuulin. Nih!Nyt männään jo sinne mummollaan!
Mie oon valamis.

Tyynen paras tulijainen

1 kommentti:

  1. Oijoi, siinä se paperikassi on! Toi Helmikin aina välillä käy mummolassa superlellissä. Kysytään vaan nyt, miks ei oo meillä mummolaa kun kaikilla muillakin on?! Siellä ois aina paremmat lellit!

    VastaaPoista