sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Lomakuvia

(Tyyne touhuaa): Myö oltiin muutama aika sitte lomalla. Lopultakkii myö suatiin meijän lomakuvat nähtäväks. Tämmöstä meillä oli kohteessa Mummola.

Kohteessa kasvit kasvovat aika erikoisesti katonrajassa,
mut tää kasvi oli maistelukorkeuvella

Täs mie otan aurinkoo taljalla

Kohteessa oli monenlaisia majotusvaihtoehtoja.
Täs myö ollaan kerrossängyssä.

Osku on uuvahtanu ajanvietekeskuksen viereen
Lomalla myö nautittiin lähheisyyvestä

Välillä oli kuitennii kiva olla omissa oloissaan

Lomalla oli kivvaa, mut kyl kotona olo on parhautta

Tuuren lomakuvat löytyvät hauvahotellin nettisivuilta.

6 kommenttia:

 1. On teillä ollut lomalla ruhtinaalliset oltavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voijaan kyllä suositella tätä lomakohetta. Se taitaa kuitenki olla vuan myynnissä rajotetusti.

   Poista
 2. Tyyne, sää oot jo niin iso likka! Et yhtään vauva enää - nuori neito. Tykätään ihan hirveesti tuosta alimmasta kuvasta. Rauhalliset perhejutut on ihanii.

  VastaaPoista
 3. Mie täytännii ens kuussa kokonaisen vuuven, kerto äippä. Miustakkii on mukava muata poikiin kansa yhessä läjässä. Äippä kuulu tuossa yhtenä päivänä isännälle taivastelevan, miten hyvin tää meijän lauma on hitsautunu yhteen. Alakaa kuulema kohta muistuttoo Turkki & Häntäjengiä, paitsi että Tuure ja Oskari ei käyttäyvy niiku emo ja poika niiku Siiri ja Oskari.

  VastaaPoista
 4. Onko teillä enemmänkin tuollaisia "kissat&koira" -potrettikuvia? Löysin blogin vasta nyt hiljattain ja on tuo vaan niin hellyyttävää katseltavaa, kun kissat ja koira näyttävät tulevan ihan mukavasti juttuun keskenään (ja koira niiden lampaidenkin kanssa)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, kun löysit meidät! Potrettikuvia löytyy tässä blogissa ainakin kesäkuulta 2011 (Turkki&Häntä -jengi) ja lokakuulta 2012 (Enemmän duuoo...). Potrettikuvien ikuistaminen vaatii nykyisin ennen kaikkea onnea ja nopeutta, sillä meidän juniorit on aika liikkuvaista porukkaa (varsinkin jos itse lähdet liikkeelle) Kamera pitäisi olla kaulassa koko ajan.

   Poista