torstai 30. kesäkuuta 2011

Jännä päivä

(Tuure tarinoi): Tänään meillä oli Oskarin kanssa jännä päivä. Heti aamusta äippä pakkasi meidät Huihai-golfiin. Oskari ei tainnut ensin edes tajuta, että lähdettin jonnekin, sillä se oli kaikessa rauhassa jatketuilla yöunilla omassa kuljetuskopassaan, kun äippä paiskasi luukun kiinni ja kiikutti kopan autoon.

Vasta kohteessa Oskari alkoi kyselemään, missä sitä ollaan. Äippä kertoi, että ollaan lääkärissä rokotuksilla.   Mie olin jo männä viikolla käynyt kyseisessä paikassa, joten keskityin massahurmaukseen ja puruluun järsimiseen.

Kiva Kirsi-täti hipelöi ja näpelöi ensin minnuu, ja anto nammiikkii. Hieno poika kuulemma olen ja sopivanpainoinenkin. Äippä sitten hokaskin, että pojathan painavatkin nyt saman verran eli noin 5.5 kg. Oskarikin on päässyt laihtumaan komeista yli 6 kg:n lukemista, kun ruokatarjoilu tyttöjen kupeista päättyi tammikuussa. 

Kun minnuu oli tarpeeksi hipelöity, pääsin lattialle tutkimaan paikkoja. Oskari sen sijaan joutui pöydälle näpelöitäväksi. Oskulta on hammaspesut unohtuneet kymmenen vuoden ajalta, joten seuraava lekuriaika varataankin tänä kesänä hammaskiven poistoon. Miulla sen sijaan on hienot hampaat, sano Kirsi-täti.

Ensimmäinen lekurireissu siis takana. Äippä oli ihan äimän käkenä, miten mie osasin hienosti käyttäytyä. Loppukesästä käyvään sitten taas Kirsi-tätin näpelöitävänä 16-viikkossynttäreiden kunniaksi.

Tää kuva ei liity tapaukseen, mutta oompahan söpö kuitennii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti