tiistai 17. tammikuuta 2012

Aktiiviviikonloppu

(Tuure tarinoi): Miunkii pittää välillä tulla kertommaan kuulumisia, sillä eihän nuo kissojen jutut varmaan kettään kiinnosta. Ei miulle hirveen erikoisia kuulu, paitsi että miepä olin yökylässä. Mökilläkkii myö käytiin. Ja sitten miulla oli kerralla kaks personal reinerrii, joitten kansa mie opettelin kaikenlaisia temppuja.   Koiranäyttelyssähhii myö käytiin kahtelemassa kavereita. Nii ja koirapuistossa. Sieltä kyllä lähettiin aika äkkiä pois, kun mie kuulema käyttäyvyin epäsivveellisesti yhtä tytsyvuhkua kohtaan. Minkäs mie sille voin, että hornoomit hyrrää ja se likka hais niin hyvälle. Yhen yöseuvun olin lietsussa ja kottiin tultua kyllä uni maitto, sillä sen verran tuli kylätellessä touhuttua kaikenlaista mukavoo.Satu-täti otti miusta kuvan puuhommissa mökillä

3 kommenttia:

  1. Sä oot vielä niin pieni että sä et tajuu miten hirrrrveesti kissojenkin jutut kiinnostaa ihan kaikkia ja meitä kans! Mut sun jutut kaa, kerta oot tommonen söpö koiraksi. Mikä se semmonen raineri on - meijän ihminen meinas hankkia kans jonkun rainerin, mut ei se sit viittynytkään. Oliko se sama kaveri ehkä?

    VastaaPoista
  2. Söpö oot ja niin on kyllä kissakaveriskin!

    VastaaPoista
  3. Tuure: Miun personal reineri on Satu-täti, jonka kansa mie opettelen temppuja (äippä on laiska opettammaan). Viimeks sillä oli kaverina apureineri, Evita. Personal reinereitten ohjauksessa mie olen oppinu antamaan tassua ja kemmertämmään. Mie oon kuulemma aika noppee oppimmaan asioita.

    VastaaPoista