lauantai 31. maaliskuuta 2012

Decursus

(Oskari tilittää): Kaikille miun voinnista huolestuneille, mie voin kertoa, että oon voimissain!  Eilissäaamuna isäntäväki jako liäkkeet perinteisellä menetelmällä eli ruutalla suuhun ruiskuttamalla. Mie kerroin hyvin seleväsanasesti mielipitteeni asiasta. Ruapasin vielä allekirjotukseks muutaman vauhtiraian niijen nahkaan.

Kerralla uskovat - kerrankii. Minnuu ei oo sen jäläkeen ruuttien kansa lähestytty. Ruoka tosin on maistunu vähän erilaiselta kuin ennen, mutta piäasia että tulloo ajallaan ja sitä on riittävästi.

Annos sisälsi 1/2 pussia Kitekattia, 1.9 ml Synoloxia ja
1 tl maitohappobakteereita

Aina kun mie oon syöny kupin tyhjäks, isäntäväki tuntuu ilahtuvan ikihyvikseen. No, jos niin vähhään ovat tyytyväisiä, niin hyvä niin. Miullakkii on viime päivinä ollu niin hyvä mieli, että ossoon vain kiehnäytyä ja puskeutua. Eilissäpäivänäkkii meinasin puottoo miun oman taulun seinältä ruokkimispisteellä pyllerehtiessä.

3 kommenttia:

  1. Vai on ruoka maistunut jännältä. No mulla oli vähän sama tuossa aiemmin, enkä sitten aina viittinytkään syödä. Nyt aamuisin aina ekana saan pyyhehoitoo eli naps mirri kiinni, pyyhkeen sisään kääröksi ja sit tulee _kahdesti_ suuhun jotain muruja. Eikä oikeestaan edes suuhun, vaan samantien lentää tonne luolan perälle asti. Gulp ja gulp. Heti sen jälkeen saankin oikean makuista ruokaa, ei mitään "jänniä". En rakasta pyyhehoitoo, mut jos saa heti hyvää ruokaa niin okei, menköön. Jaksa enää tapella näillä vuosilla.

    VastaaPoista
  2. Oskari on syönyt reippaasti lääkkeestä huolimatta. :)

    VastaaPoista
  3. Oskari: Miulle ruoka on aina maistunut. Ei oo kymmenneen vuoteen montaa paha ruoka -päivää mahtunu. Se varmaan johtuu myös siitä, että mie olen aina ollu hirveen terve eikä oo iäkkeitä paljo tarvinnu syyvä. Miullekkii ne sen toisen ruutallisen saivat perjantai-aamuna pyyhkeen avulla kitusiin uppoomaan, mut ovat kai niin laiskoja tai vanhoja, kun jättivät ne harjotukset sitten välliin. Ja niin pitkään kun mie syön kupin tyhjäks ei kuulema tarvii pyyhehoitoo antoo.

    VastaaPoista