sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Menestystä ja mökkeilyä

(Tuure tarinoi): Eilinen oli aika metka päivä. Aamulla äippä lähti jonnekkii ja kyseli männessään, että viijäänkö Rún-äiteelle terveisiä. Sitten kun se tuli jonkun ajan piästä takasin kottiin, niin se selitti innoissaan nähneesä miun äiteen jossain missikilipailussa, jossa Rún oli ollu niin nättinä että. Peukalonhangallisen palakintojakkii oli suanu ja pokkaalin.

Tässä ihan virallinen tulos Polvijärven näyttelyn sivuilta kopioituna:


islanninlammaskoira  
ROP 420  Töfra Rún Ljóslokka om. Lumiluoto Riitta   Kerimäki
SERT narttu 420  Töfra Rún Ljóslokka om. Lumiluoto Riitta   Kerimäki


Rún treenaa seisomista kehään menoa odotellessa


Monessa kuvassa  häntä on epätarkka, sillä se heilui koko ajan
Vaikka missikilipailut eivät meijän issikkapiireissä ole niin kauhian vakava ja tärkee juttu, niin onhan se mukavaa lessoilla, että miun äitee on virallisestikkii kirjattu nätiksi. Äippä käsköö vielä onnittelemmaan Rúnia hienosta suorituksesta toisissa näyttelyissään (ikinä). ONNEE, ONNEE!

Sitten äippä kerto, että myö lähetäänkii iltapäivällä mummin kansa käymään mökillä. Ensin myö käytiin kuitennii shoppailemassa mulle uuvet valjaat mummin asuntoa lähellä olevasta elläinkaupasta. Melekein meinas hermot männä siinä rytkyjä sovitellessa. Kissan raksujakkaa ei kuulema suanu syyvä, vaikka niitä säkkitolokulla oli siinä tarjolla. No, hikisen urakan jäläkeen myö piästiin lähtemmään uusien valjaitten kansa lopultakkii sinne mökille.

Mökillä mie tein hurmaus- ja tarkastushommia ja vahin mummia, kun se teki lumitöitä. Äippä heilu kamerasa kansa, kun oli kuulema niin kommee ilima ja talavikuvia tulloo muutennii otettuun niin vähä. Tässä nyt sitten olis muutama talavikuva:

Mummi anto miulle lumipesun

Vapise mummi - tiältä tulloo kostaja!

Fiilistelyä

Juomatauko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti