tiistai 1. toukokuuta 2012

Terve poika!

(Tuure tarinoi): Niinku äippä oli vihjaillu, myö pakkauvuttiin eilissäaamuna autoon ja ajeltiin siihen paikkaan, missä mie olin mukana Oskaria käyttämässä edellisellä kerralla. Käynnin kohteena olinkii tällä kertoo mie. Äippä oli miulta mittään kysymättä järjestäni miut kuvvaukseen. Mistään mainoskuvvauksista ei kuitenkaan ollu kyse, sillä kuvvauspaikkana oli elläinliäkäri.

Mie oon jo kuulema niin iso poika, että oli aika tullu tarkastoo miulta silimät ja kuvata luita. Sen mie vielä muistan, että joku setä tutki lampulla miun silimiä, mutta sen jäläkeen kaikki on hämärän peitossa. Silimissä ei liäkärin mukkaan vikkoo tuntuna olevan.

Seuraavat muistikuvat on elläinliäkärin ootantihuoneen lattialta, jossa mie aloin herräilemmään. Heti kun jalat alako jonnii verran kantammaan, myö lähettiin kottiin. Äippä kerto, että miun ollessa unten mailla oli selevinny, että miulla on luut hyvässä asennossa. Toisessa polovessa on jottain pientä häikkää, mutta se ei miun mennoo haittaa. Elämäni ensmäinen terveystarkastus on nyt kunnialla ohi.

Vappuaaton krapulainen

Kevään hehkeyttä tai sitten ei

Vappunenä

1 kommentti:

  1. Kielikuva ja vappunenä! Täähän onkin ihan paras postaus! Ja vielä terve poikalapsi :-)

    VastaaPoista