sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Arestissa

(Oskari tilittää): APUVA! Mie olen oikeusmurhan uhri! Mie jouvuin arestiin Tuuren huoneesseen ja iliman ommoo syytä tietennii. Se oli TYYNEN vika. Mitäs mäni ärsyttämmään minnuu riekkumisellaan. Ja vähä vuan tuperaasin sille uuven kampauksen. Tuure tuas oli sivullinen uhri. Sille annoin litsarin *Läps vuan*. Mitäs tuli hölömöilemmään miun tielle. Niimpähä!

Kalterikolli

Vierailuaika

6 kommenttia:

 1. Keh heh, ny me revettiin riamusta. Tiätysti sä, Oskari, oot täysin viaton ja suuren salaliiton uhri. Kyä näin on. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjou, mie oon sivusta kuullu, et vankilat on pullollaan syyttömiä. Syyllinehä on aina yhteiskunta tai Joku Muu. Nii tai nuapurin Musti. Emmie oikein näistä asioista ymmärrä, mut miehän oonnii kissa. Sen mie tiijän, että meijän nuapurissa ei asu Mustia, mut Viksu ja Martta assuu. Ne mie oon ikkunasta nähny.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minnuu ei paljo naurattanna ku häkki heilahti. Eniten minnuu huoletti se vankilaruoka tai että suapiko sitä ollenkaa. Onneks isäntä piästi miut ehonalaseen ennen päiväruokoo sillä välin ku äippä oli poissa kottoo.

   Poista
 3. Hih! Sie se, Harmoo, aina osut asian ytimmeen. Vauhtia ja vuarallisia tilanteita riittää, kun Tyyne on tuas terve. Äippä sannoohii, että Tyyne is päk.

  VastaaPoista