sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Oscareita odotellaan

(Tuure tarinoi): Eilissäuamuna sattu aika outo juttu. Isännällä oli männy perjantai-iltana myöhään ja äippä ajatteli kerrannii olla vihmerä ja tarjoilla meile uamupalan normiaikaan (noin klo 5). Myö syötiin hyvälä ruokahalulla ja painuttiin sitte takasi pehkuihin. Ei siinä vielä mittään. Tunti pari myöhemmin Oskari alotti kuitennii ruokkimiskoneen käynnistyksen uuvestaan ja tällä kertoo isäntä tarjoili meille uamupalan. Oskari ja Tyyne vetivät näläkäsen kissan roolisa nii hyvin, ettei isännälle tullu mieleenkää eppäillä, että yks uamupala oli jo tuulensuojassa. Miut se joutu kuhtummaan syömään unilta  ja söinhän miekii, vaikka vähä ihmettelin.

Ku äippä sitte jossain vaiheessa heräs uuvestaan ja kuuli, mitä oli tapahtunu, se tuumas, että pittääkkii raivata tilloo kirjahyllyyn, sillä nyt on Oscareita tulossa usseempikkii kappale. Miulla mäni äipän jutut tuas kerran yli hilseen - meillähä on jo yks Oskari.

No mittee? Meilä uamuruuvan antaa aina isäntä eikä
äipän tarjoiluja lasketa. Niimpähä!

Miulla on nykysin aina näläkä eikä
haitanna yhtää, vaiks söin kahesti.

6 kommenttia:

 1. Oscarin arvoista toimintaa! Ihan varmasti niitä tulee siihen osoitteeseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää näläkäsen kissaraukan rooli on meijän luonnerooli ja metodinäyttelyä. Yks meijän pravuureista on myös näytelmä: En ole viikkoon nähnykkään ruokoo (syön silimät kiinni).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oskarihan se vanahana kettuna eiku kattina veti tän shoun. Miulla on piäroolia tukeva rooli. Vaiks äippä kyllä sannoo, että mie oon luonnonlahjakkuus näissä näytelmähommissa.

   Poista
 3. Hahahhaahhahha! ARVOSTAN! Voi ku meilläkin onnistuisi, vaan kun ei oo ku tää yks ruokkija ja se on vielä toistaiseksi järjissään, showt ei mee läpi...

  VastaaPoista
 4. Siun pittää kuule, Harmoo, hankkia teijän tallouteen toinen ruokkimiskone tai sitte malttoo vuan oottoo. Kyllä niilä jossain vaiheessa alakaa muisti pätkimmään. Meijän äipällähhii nii on jo käynä.

  VastaaPoista