maanantai 2. maaliskuuta 2015

Purnauskis

(Oskari tilittää): Myö olttiin Tuuren kansa muutama yö lommailemassa kissa- ja koirahotelleissa. Sillä välin isäntäväki oli karannu esim. kissakahvillaan. Äippä varsinnii oli iha täpinöissään ku sielä oli ollunna nii kivvaa. Se kahvila oli iha oikkeesti kissakahvila ja sielä mänttiin kissojen ehoilla. Kaikki sielä asuvat kissat ehtivät kuulema ommaa kottii ja isäntäväkkee.  Ihmisille tarkotetut tarjoilutkkii oli olleet älyttömän hyvvii. Miullekkii oli kahvilantäti vielä laittanna herkkupussin tulijaisiks.

Äippä ihastu tähä Kössiin. Se ku oli kuulema iha niiku mie.
Kymmene vuotta nuorempi vuan.

Lumi viihtyi myös kanssakahvittelijan sylissä.

Isäntä vieraissa kissoissa.

Lumikuningatar

Kisucappucinoon oli taiteiltu tietenkin kisu....

... jokkaiseen kuppiin erilainen.

Kössille ruoka maistuu. Tarjoilutkii
on kohillaan.

Miekii sain mirrin tulijaisiks.
Onks tää nyt sitte tyylikäs?
Emmie oikkein tiijä....

10 kommenttia:

 1. Sait MIRRIN! Siis... ton mikä on kaulassa? Ei ne Kössiä teille sitten tuoneet? No, oli miten oli, ni mirri ku mirri aina parempi ku trimmeri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää riepu miun kaulassa on Doggy Stylen isännän rusetti (???!!!). Äippä sano, jotta myö voijjaan isännän kansa pittee rusettii vaikka vuoronperrään. Se ku kuulema käypi molemmille. Ei ne sitä Kössiä meile köijänneet ku äippä on Oskulle luvanna, jottei uusia kissoja ennee sen elinaikana tule. Paitsi, että Tyyne voipi jossain vaihheessa tulla takasi kottii.

   Poista
 2. Teidän ihmiset on päässeet kissakahvilaan, meillä se on vielä näkemättä ja kokematta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii olivat toillaannii iha ekstempurallaa sinne telläytynneet. Säkällä olivat piässeet sisälle, sinne ku kuulema kannattas iha varata aika.

   Poista
 3. Meidänkin emäntä on käynyt Purnauskiksessa vieraissa kissoissa. On tykännyt kovasti kuulemma, mutta onneksi on tullut aina kotia meidän luo. Ne ei onneksi taida ottaa sinne asumaan kissojen kanssa :) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne taija iha asummaan sinne ottoo. Eisempuolleen, sen kahvilan evväillä jos jonnii aikkoo eläs nii ei mahtus kyllä ovesta uloskaan.

   Poista
 4. Vae tuommonen kahvila. Onkoon kukkaa laettanna koerakahvilata? Semmosessa suattas olla lysti piipahtee.
  Kommee mirrihän tuo on minkä toevat tulijjaesiks sulle. Ja käätännöllinen ku voetta pittee isännän kansa kerta vuoromperrää sitä :) Vaekka kissat onnii varmaa iha mukavija ni tuommosen mirrin minnäe oesin mieluummi ottanna ku semmosen elävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elähä mittää, Iivari, sielä Tamperreella on toillaannii myös koirakahvila (koirakahvilavainu.fi). Sielä näytti olovan omat ruokalistat koirille ja immeisille. Ruppeeha jo junalippuva netistä tilloommaan ja lähe äetin kansa tuulettummaa.

   Poista
 5. Komea tuliainen komealle kolli....eikun koiralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin mie jonnii muunlaisennii tulijaisen voina ottoo. Eisenpuolleen, paras tulijainen oli kuitennii isäntäväki ite, vaikka koirahotellissahhii oli tuas mukava lommailla.

   Poista