sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Offroadia

(Tuure tarinoi): Eilen tiällä ijässä oli hirmeen hyvä keli - iha näytti jo kevväältä. Myö lähettiinnii sitte kahtelemmaan tuttujen mehtälenkkipaikkojen tilannetta. Siis jotta piäsöökö autolla  jo vai pittääkö vielä oottoo.

Ovvroudiksiha se mäni. Alakupiä tiestä näytti ajettavalta, mutta sitte alako semmonen perunapelto, jotta äippä ei voina muuta ku painoo kuasua ja pistellä mänemmään. Isäntä roikku kauhukahvassa ja ynnäs euroja, mitä auton korjuuttaminen tulloo maksammaan. Lopulta piästtiin kuitennii takasi tukevalle tielle ja auto parkkiin semmosseen paikkaan, mihi se ei jiä kiinni.  Äippä siinä sitte vielä lessoilemmaan, jotta eippään tarvinna tällä kertoo Kärrypoikkii kuhttuu. Isäntä kuulu mutisevan jottain Suomen surkeimman kuskin neloskauvesta.

Äippä! Tiälä taittaa olla yks kohta, joka ei oo ravassa.

Keppikausi korkattu

On tö roud

Ovvroud

No posetan posetan jotta poskiin koskoo

Kato! Tiälä on jo näin vähä lunta. Onko jo kesä?

Hoppa Hopia piäsöö ehkes pesulle

6 kommenttia:

 1. No mutta hyvä ettei sinun tarvinnut mennä vetämään autoa! Olisit pian ollut ravassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks sain isttuu kuivin jaloin omassa häkissä koko rallin ajan. Ravassa mie kyllä olin lenkin jäläkkeen ja jouvuin suihkkuun minähhii.

   Poista
 2. Hienosti oot jaksanut ulkoiluttaa isäntäväkeä, komea maasto. Ja uuden kauden keppikin on löytynyt! Meillä alkoi tänään terasssikausi tirppa-tv:ssä, mutta emäntä _ei_ antanut yhtään tipua meille, kumma!
  - Pipsu ja Miiru -

  Ps. Vähän myöhästyneenä isot onnittelut, Tuure, nelivuotissynttäreiden kunniaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokssii onnitteluista. Emännät on kyllä välillä aika outoja nihilistiä ku eivät anna kissa sitä mitä kissa tarvihttoo. Oskari on meillä ihan sammaa mieltä.

   Poista
 3. Tyylistä ee niivvälijä kuhan perille piäsöö :)
  On sitä vuan teellähhii näköjjään tuota lunta. Siitä ne kuitennii sullaa.
  Seon tämmösenä aekana se pesulle mänö jokapäevänen homma lenkkiin jäläkeen. Mullahhii usseemman kerran päevässä. Suat uskoo etten tykkee.
  Paestas ies tuo aarinko että kuivus nuo kurat äkkijä. Huomisekssii vuan räntee ja vettä luvattu. Teellä sitä vissii on tullunna tänäpäevänä? Nuor emäntä aenahhii olj äetille jottae semmosta maeninna. Olivat vesjsatteessa makkarata paestanneet jossae :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toillaannii, lunta on meillähhii iha omiks tarppeiks. Viime päivinä lumet kyllä on alakana sulloo aika haipakkata. Missä lie nuoremäntä makkarasa paistanna ku meilläpäin ei vettä viskanna ku muutaman pisaran.

   Poista