sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Normihommia

(Tuure tarinoi): Meillä on viime viikot eletty iha normmaalisesti; isäntäväki on käynä töissä ja myö on Oskun kansa tehty omia hommia.


Monesko saas nuttu meillä on tässä männeillään?

Kuuvensaan raja alakkaa männä rikki. Huoh!

Viikonloppusin mie käyn juoksemassa pompin kansa.

Tää on samalla kuntosalireeniä.

Kahakätteen...eiku käpssään

Opitko pomppi olemmaan vai pittääkö vielä punalttoo?

Puuhommia tietennii...
 
Pakollista posettamista


Äipän kamerakokkeilujen kohtteena


6 kommenttia:

 1. Hienot kuvat! Ihan meinaa kademieli iskeä, kun katsoo miten kirmaat lumessa vapaana, Tuure. Osku se osaa ottaa rennosti ja nauttia lepäilystä.
  Aurinkoista sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toillaannii oli kyllä mukavoo viiiletellä lumihangessa pompin kansa. Onneks on talavellahhii löyvetty muutama paikka, missä mie voin piästellä täysillä. Kivvaa viikkoa teille sinne Hessaan!

   Poista
 2. Oskulla on rankkoo näköjjään nuihen nuttuin kansa :D Vuan kommeessa kelissä oot suanna pomppija ulukoeluttoo.Ja puuhommijahhii tehä.Kyllä on hyvästi äeppäs kamerakokkeelut onnistunna. Kuonostas pystyy joka karvan laskemmaan :)Meellä ee tok aarinko näättäätynnä yhtää kokopäevänä. Eelennii vuan näätiks vilahti.Lunta on kyllä nyt sevverra ettee sullakkaa riittäs ennee muavara tiälä piha-aejjassa :)Ja lissee näkkyy justiisa tulovan.Mukavata helemikuun loppuva sinne koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osku on kyllä ollu ahkera noihen nuttuloihen kansa. Nii ja Tyyne auttaa mummii ompelemmaan niitä valammiiks. Äippä ku osovvaa neulloo mutta ei ommella. Lauvantaina oli kyllä komia ilima tiäläpäin, tännään sato jo lunta. Sevverran alakkaa lunta olla, jotta muavara alakkaa miultahhii loppummaan. Mutta ei se kuitenkkaa haittoo - tulloopaha reenattuva hyvästi ja polovi pyssyy paikoillaan. Mukavata viikkoo teillehhii!

   Poista
 3. Arki on parasta ja äipän kokeilut!

  VastaaPoista
 4. Nii minustahhii on mukavata ku kaikki on niiku normmaalisesti. Äippä kyllä suapi vielä tovin tuolla uuvella kameralla tehä kokkeiluja ja sehä tiettää tuas meille Oskun kansa posetushommia.

  VastaaPoista