maanantai 28. maaliskuuta 2016

Piäsiäinen tuli ja mäni

(Oskari tilittää): Olipa pitkästä aikoo älyttömän mukavat pyhät. Koira oli kavereittesa kansa mökillä koko piäsiäisen ja mie sain isäntäväin kaiken huomion ja silitykset. Mie sain rauhassa metätellä saalliita ja jutella isäntäväille omia juttuja ku koira ei ollu häirriimässä.

Ensin myö huilattiin

Lankalauvantaina vai oliko se sunnuntai mie järjestelin äipän kansa lankoja


Nyt nää puuttu hamppaasseen. Ei minnuu ennee huvita...
Mie otan ettonet välilä - elekkee häiritkö

Nii millonka se koira tulloo kottiin. Ai par päivee vielä lommoo.

Kerkivvää vielä muutamat tirsat ottoo ennen ku se häirikkö tulloo
Nojoojoo, oli kivvaa mökillä. Eläkä koko ajan kysele, minnuu väsyttää.

7 kommenttia:

 1. Lankojen järjestelyssä on hyvä auttaa ihmisiä! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää lankahommat onnii miun ossaamisaluetta. Äippä ei kyllä ällyy aina arvostoo, varsinnii jos on joku tekele kesken langan toisessa piässä.

   Poista
 2. Langat oli pentuna ollessa hurjan kivoja. Nyt en enää niinkään niistä piittaa. Taitaa olla enempi teidän kissojen osaamisaluetta.
  Mukavaa pääsiäisen jälkeistä aikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Tuurekkii on mukana näissä lankahommissa. Sen ossaamisaluetta on ne paperit, jotka on sen langan ympärillä. Ne sen pittää aina suaha työsttee. Nää lankahommat on sitte miun erikoisossaamista.

   Poista
  2. Ajatella miten hyvä! Teillä on tosi hyvin nuo vastuut jaettu: ei tule päällekkäisyyksiä ja siitä seuraavia tehottomuuksia! Ja tärkeysjärjestys on kanssa kohdillaan. Ensin perusasiat, niinkuin unet ja ruoka, ja sitten muut. Kai teidän ihmiset ymmärtää ottaa opiksi?

   Poista
 3. Kyllä minustahhii lankahommat oes mukavija. Muutaman kerran saen niitä kokkeella. Ee oo viimeaekona paljo lankoja näkynnä. Muuta ku hämähäkin tekemijä nurkissa :)Onse vuan hyvä ku ootta kumpanennii sielä äepän apuna.Toenen aako keräpaperit ja toenen kerät :)Eepä se ihme jos Tuure sinuva väsytti. Neon semmoset mökkireessut kuulema väsyttävijä ku tulloo mahottomasti kaekkee puuhasteltuva.Koetahhan kamu kuontuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onnii Oskun kansa selekkee työnjako näissä hommissa. Oli kyllä paras piäsiäinen ikinä - mittää en tiijä parempoo ku mökillä olo Satu-tätin ja Jarkon kansa. Sielä suapi olla vappaasti ja tehhään aika kaikkee kivvaa. Äippä vuan meinovvaa aina sapotoija miun juttuja. Nyttii se on miut männy ilimottammaan koulluun. Johonnii nousvöök kurssille. Siinä mäni miulta kesätyöpaikka ku kesällä jouttuu koulussa käymmään.

   Poista