maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viikonloppuylläri

(Tuure tarinoi): Lauvantai-uamuna isäntäväki otti yllättäin esille miun repun ja alako sitä pakkoommaan. Mie siinä uattelin, jotta voiskkoon olla.... että iha Satu-tätin ja Jarkon luo pitkästä aikkoo piäsisin? Oiskkoon se sitä viikolla tarkottanna ku äippä uhkaili, jotta Satu-täti se ei tuhmia koiria ota hoittoon, ku vähä hilluin ja en heti uskonna ku sanottiin.

Ja tiijättäkö mitä? Kyyylllä... onnenpäivähä siitä lauvantaista tuli ku miut heti uamusta köijjättiin Satu-tätin ja Jarkon luo. Arvatkkee vuan olinko illalla iha reporanka ku miut kottiin pallautettiin. En oo äipälle kaikkee kertonukkaa, mitä tehttiin.

Joojoo, pakkoo vuan pomppi ja namit reppuun. Ne mie otan ainahhii mukkaan.

Sunnuntaina käyttiin sitte omalla porukalla Onttolassa ku oli nii nätti ilimakkii.
 
Ompa kiva piästä pitkästä aikkoo viilettämmää tiälä Onttolassa.

Mitennii näytän isolta?

Tää on joku äipän höpökuva.
Hekoheko...oliko iha pakko ottoo just nyt kuva?
 

4 kommenttia:

 1. Onpa sulla ollut mukava päivä! Ja kuvat on niin hienot, että melkein tänne asti aurinko lämmittää niitä katsellessa. Olispa täälläkin noin paljon puhdasta valkoista lunta, kyllä minä tykkäisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiällä on toillaannii aika paljo lunta ja mukava sielä on puhttaalla lumella viiletellä.

   Poista
 2. Voe mitenkä on mukavata sulla ollunna! Eepä sitä toenna kaekkee huastoo kotona mittee kylässä tehhään :)Neon ne kylässä käännit iha oma juttusa. Telläpäen seon aarinkohhii paestanna. Meellä vasta eelen iltapäevällä kampeutu essiin.Paestaahan tuo nyttii.Mukava on pitkästäaekoo:) Hienot kuvat on tuas äeppäs ottanna! Mukavata viikojjatkoo sinne koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä hirvvii kaikkee rollata mitä on kylässä tehty. Jonkkiilainen tietosuoja se pittää meillä koirillahhii olla. Aurinko on meillä jaksanna jo muutaman päivän paisttoo - lasista oon kahtonna. Iltalenkit on ollunna semmosta köpöttellyy - ainahhii äipän puolelta, ku on nii helekutin pluikasta.

   Poista