sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Viikon työhakemus

(Tuure tarinoi): Äippä luki lehestä, jotta työttömmiin pitäs laittoo yks työhakemus viikossa, ettei pala etuuvet. Mie laitan hakemuksii jatkuvasti, mutta aina en tuu valituks mukkaan hommiin.

ÄIPPÄ! Täs ois miun tään viikon työhakemus:
Pitäs piästä isännän kansa pihahommiin.

Jaa, että metässä juoksentelu on koirriin työtä.
No mikäs tiälä on nyt juoksennellessa ku ei
oo ennee paljo luntakkaa. 6 kommenttia:

 1. Hyvä Tuure, mekin laitamme hakemuksia jatkuvasti ulkona käyntiin, herkkuihun, leikkiin.. Emäntä laittaa paljon vähemmän, kun ei ole muka mitä hakea eikä halua hakea muihin kuin oman alan töihin - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myö, eterni mie, haluttas Oskun kansa olla mukana joka hommassa. Ei olla siinä mielessä työrajotteisia. Rajottamiset tulloo enemmännii isäntäväin puolelta. Myö toivottaan, jotta teijjän emäntä löyttää sopivan ja mielluisan homman itelleen. Siis teijjän palavelemisen lisäks.

   Poista
 2. Kylläpä olet ahkera työnhakija Tuure! Minä keskityn työllistämään tuota palvelijatarta ja itse hoitelen lomailun eukonkin puolesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun iskä on työkoira, joten sekkii vähä velevottaa. Äippä kyllä sannoo, jotta meijjän työnteko on sitä, että myö ollaan Oskun kansa aina piälaillaan joka paikassa missä jottain tapahttuu.

   Poista
 3. Ahkerana oot kamuhyvä :) Vuan ee se oo heleppoo työnhaku nykyvvään. Kyllä mullehhii vuan enämpi tulloo niitä hylykääksijä. Vaekka kaaheen utakka työmies kyllä oon. Ja sittä jos hommaan piäsöö ni jostae syystä neon vuan niitä pätkätöetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myö ollaan, kamu hyvä, ilimmeisesti samalla tavalla työhalussii. Semmossii jokapaikahöyllii ja piällysmiehhii ja kaikkien alojen asjantunttijoita.

   Poista