perjantai 23. kesäkuuta 2017

Hyvää juhannusta!

(Tuure tarinoi): Äippä löys josttain liikkuvvoo kuvvoo miun ensmäisestä juhannuksesta. Suattaa olla, jotta viteo ei näy kunnolla tai ollenkkaan ku äipän nää vilimitaijjot on aika puutteelliset.

Tässä ois sitte vähä tuoreempoo kuvvoo, jossa mie oon jo isona poikana. Veessä on eelleen aika mukava pyllerehtiä.Oikkein mukavata juhannusta kaikille kamuille
kotiväkineen toivottaavat Tassuveljet!

8 kommenttia:

 1. Voi mikä pikkuruinen koirupätkä oot ollut sinä! Ja hienosti tulet kutsuttuna. Voi että. Ihana oot isonakin :) Oikein mukavaa juhannusta sulle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sie onnistuit näkemmään sen viteon. Kyllähä mie sillon pentuhuimana juoksin luo ku nimi sanottiin. Nyt ku vanahempi ja viissaampi nii ei tarvihe ennee pittee niin kiirettä sen luoksetulon kansa. Ainii, aika hienot tyynyt olit pyörräyttännä, äippä näytti kuvia,

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar24. kesäkuuta 2017 klo 12.35

  Ihana ja komea olet! Hauskaa juhannuspäivää teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Novoitokkiisa, tässähä iha punastus jos turkki ei ois jo punanen.

   Poista
 3. Oikein hyvää juhannuksenjatko teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja teille myös, vaikka vähä myöhässä.

   Poista
 4. No ee suanna äet näkymmään tuota vilimijä. Vuan senyt onnii tumpelo näehen konneehen kansa :)
  Vielä keritään juhannuksejjatkoja sinne toevotella! Ja mukavija uimareessuja kansa. Sinä se ossoot kommeesti aena kuvissa hymmyillä. Minnoon kuulema aena semmonen yrmäke kuvissa. Sano äet.

  VastaaPoista
 5. Miepä oonnii jo käynä uimassa. Äippä ei sitä tiennä, mutta Satu-täti rollas. Kyllä mie välillä hymmyilennii. Nyt ei kyllä paljo hymmyilytä ku mahhaan koskoo ja äippähhii näkkyy kerräilevän tuas kamppeittaan. Sinne kai se Kuopijjoon tuas on lähössä.

  VastaaPoista