maanantai 2. huhtikuuta 2018

Pääsiäispalloilua

(Tuure tarinoi): Meillä on piäsiäisen aika männy ihan kotona palloillessa. Äipällä on ollu plunssa ja isäntäkkii kävi yhtenä päivänä olemassa töissä. Pihalla on kuitennii palloiltu erilaisilla kokkoonpanoilla usseempanahhii päivänä. Ja äippä on meille kertonu jotta ens viikollakkii ollaan monena päivänä yhessä kotona ku sillä on jottain lommoo.Olipa, äippä, hyvä ku kävit autotallista penkomassa tän
miun lempipallon, Miulla olihhii sitä jo ollu ikävä.

Isäntä on talaven aikana tehny isoja lumikasoja,
joissa on mukava pellaatuva pallon kansa.

Ja tästä lähtöö lämäri
ÄIPPÄ! Miekii halluun pellautummaan.
Miks Tuure aina suapi tehä kaikkee kivvaa
ja mie en ikinä mittään.

Hyvvee piäsiäisen jatkoo kaikille kamuille!

8 kommenttia:

 1. Kyllä Oskarinkin pitää saada tehdä kivoja juttuja! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Niijustiisa! KUULIKKO, ÄIPPÄ?

  VastaaPoista
 3. Kyä palloilu on vaan niin jalo laji. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palloilu on kyllä kivvaa. Teillä onnii mukava ku on iha joukkue koossa. Mie jouvvun palloilemmaan yksinnään - tai äipän kansa. Oskarista ei oo miulle palloilukaveriks - se ku on kissa ja aika vanahakkii vielä. Vripsiin kansa pelluu on kuitennii miusta kaikkein kivointa.

   Poista
 4. Pallo on mainio keksintö! Siihen ei kyllästy ikinä. Mutta vähän säälittää Oskari, kyllä sen pitäisi päästä pelaamaan myös!!
  Hienot kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallo on kiva, mut miusta vripsii on paras. Äippä kyllä yrittää Oskunnii kansa välillä pellautua. Minulta sallaa! Mie oon kuulema mustis ja tuun aina sotkemmaan niitten leikit. En kyllä ymmärrä, miks pitäs muita huomioijja ku minnuu. Kiitokssii kehuista - äippä sai lopultahhii kaivettua kuapista toisen kameran, jolla suapi vähä parempia kuvia ku kännykällä.

   Poista
 5. Kyllä ee oo pallopelin voettanutta hommoo! :) Seon siitä mukavata että onnistuu itekseennii. Sullon hyvä ku pitkillä kintuilla piäset sielä lumessa pinkommaan. Mulla on jiännä semmoset pelj´hommat ku on tuota lunta jokapaekka täännä eekä näellä kintuilla paljoo hangessa pellaavuta :) Sama se suattasj Oskarillehhii käävvä. Että parempi ehken ku sillä on vuan sielä tuvassa jottae mukavata hommoo. Mukavata viikojjatkoo sinne koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie ossoon kyllä iteksseenkkii pellautua. Eilissäpäivänä esim. otin pallon ominlupinneen terassin pöyvvältä sillä aikoo ku äippä rahtas tavaroita talliin. Äippä minnuu hädissään huuteli kunnes näki hännänpiän heiluvan lumikasassa, jossa mie pelasin pallon kansa. Ei kyllä kiitelty omatoimisuuvesta. Aurinkoista loppuviikkoa teijännii sakille!

   Poista