lauantai 29. joulukuuta 2018

Jälkijoulu

(Tuure tarinoi): Mie jo luulin, jotta joulu on tältä vuuvvelta ohi, mutta eippään ollukkaa. Heti pyhien jäläkkeen miulle nimittäin tuli postia - ihan omalla nimellä.

Miun hyvä kaveri, Iivariha, se oli pistännä kustin polokemmaan
ja miulle pakettii kiikuttammaan.

Oota sie Rottis nyt siinä sillä aikkoo ku
mie aukasen tään Iivarin kirjjeen.

Tiällähä on joululahja! 

Hieno pesukarhu (on vielä melkein ehjä)
ja kortissa terviisit koko porukalle.
Tänks kamu! Tää oli kyllä mieluinen lahja.
Ennen joulua myö käyttiin äipän kansa Iivarin luona kylässä. Jo oli tuas niin mukava nähä Iivarrii ja Äetiä. Tarkempi raportti vissiitistä löyttyy Iivarin plokista.

6 kommenttia:

 1. No oljpa hyvä ku tulj perille kuitennii! Äetin hölömäke ku unneotti sen sulle antoo sillon ku kävittä. Siinä törötti kassi pöövvällä valamiina ja silti unneotti.
  Toevottavasti karhusta on sulle illoo,ies toviks :) Ja äeppä tahi isäntä sittä kursii kassaan jos tarvihtoo karhu ensj´apuja.
  Kiitos vielä ku kävittä, olj mahottoman mukavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää jäläkijoulu oli kiva, ja ku sai ite avata paketinnii. Mie oon pesukarhuu kuletellu ja paikkoja näyttäny. Miun uus kaveri Rottiskkii on suana huilata ku oon pellautunu pesukarhun kansa. Toivottavasti siun uus sika on soppeutunu jo uuteen laumaasa.

   Poista
 2. Sullahan oli hyvä tuuri, kun vielä sait joululahjan. Tosi komea pesukarhu. Iivari on loistokaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliha se toillaannii mukava yllätys ku miulle tuli paketti omalla nimellä. Ja pesukarhu on haaska kaveri. Iivari on kyllä paras kamu ikuna.

   Poista
 3. Kävin lukemassa vierailusta. Ai sä kävit naisissa myös? Kaikenlaista joulua :-D Mut eikös ollutkin kiva saada lahja vielä joulun jälkeenkin? Nostaa tunnelmaa, niinkus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Iivarrii kävin rehvaamassa ja ne rehvit mänikkii oikkein hyvin ja kivvaa oli. Sen tytön kansa tuli vähän sanomista. Tai se tyttö alako ärmistelemmään ja joutu aresttiin. Mut se olikkii josttain Esppoosta.Iivarin jälkijoululahja oli kiva ylläri.

   Poista