sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Baarikärpäset

(Oskari tilittää:) Niinku kaikki varmmaannii tiettää, mie täytin 18 v jo joki aika sitte. Isäntä on jo pitkkään puhunu, että ku Oskari täyttää 18 nii pittää viijjä poika paariin. Tännään myö sitte mänttiin sinne paariin eli meijjän lähellä olevan Sawo housen terassille. Isäntä joi kyllähhii se olusen miun puolesta ku mie en siitä nii välitä. Tarjjoillut kyllä oli muuten kohillaan niin miulle ku Tuurellehhii, joka sekkii piäs mukkaan, vaikka ei ookkaa vielä täysikänen.

Se Sawo housen emäntä paljastu kissaihmiseks ja miusta otettiin oikkein kuvvii heijjän sommeen.


Vai tämäkö se on nyt sitte se paari.
Tiijjähäntä, ois tuota voinu kotipihassahhii olla.

Toissaalta kyllä tiälä ruoho maisttuu ainahhii hyvältä.

Novoitokkiisa, tämmöset tarjjoillut ihan minnuu varte.
Ja vielä hoppeelautaselta. Kitussiin kuulema uppos
pintasavustettuu lohta ja kinkkuu. Hyvvee oli.

Tuurellehhii oli jostain syystä tehty oma annos kinkusta.
Mutta normmaaliselle lautaselle, se ku ei ollu synttärisankari.
Tuure: Psst, Osku hei, jos et jaksa syyvvä kaikkii,
nii mie voin auttoo.
Osku: Arvatkeepa kahesti auttoko ihan omin luvin
sillä aikkoo ku minnuu kuvattiin sinne sommeen?

10 kommenttia:

 1. Wau, parhaat juhlallisuudet mitä olen kuullut; oikein olet päässyt ravintolaan (paariin) ja sinulle on tarjottu, kuten arvokkaalle kuninkaalliselle kuuluu, herkkuruokaa hopealautaselta! Nyt voisin olla melkein kateellinen, mutta olet vain onnellinen miten tavattoman hienoa! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjoo, isännän haave viijjä poika paariin 18.vuotispäivän kunniaks toteutui. Eisempuolleen, oli miullakki vähä vaihtelluu normaalisseen päivvään. Ja ne tarjjoilut oli kyllä hyvvii.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mjoo, hyvä oli reissu, vaikka tulihhii yllättäin ja pyytämätä. Myö mänttiin sinne autolla, vaikka meijjän kottoo on sinne paariin kuulema ihan lyhyt matka. Mie sain istuu isännän sylissä etupenkillä, vaikka muuten aina kökötän kopassa. Maisemien kahtelu oli kivvaa, vaikka ei niitä paljo kerinny katella kun olttiin jo perillä.

   Poista
 3. No nyt on ollu asialliset tarjoilut ja palvelu! Kyllä teillä on fiksu isäntä, kun tietää miten 18v ikää tulee juhlia. Ja olipa baarissakin henkilökunta hyvin kartalla, osasivat synttärisankaria kuvata someenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toillaannii oli kyllä asiallinen palavelu siellä. Mie en tuosta some-julukisuuvvesta oikkein tiijjä, jos vaikka kaikenmualiman papparatsit alakkaa nurkissa pyörimmään. Onneks on tuo koira, joka anttaa lähöt papparatseille tai ainahhii nuolloo ne nurin.

   Poista
 4. No nyt on rävväättänneet kunnon synttärj´pilleet sulle Oskari! Ee sitä jokapoeka piäsekkää oekeen hoppeelaataselta herkkuja syömään puariin. Ja Tuurehhii piäs matkaan. Hieno homma! Kyllä teejjän isäntäväkj on iha ommoo luokkoosa :) Vaekka ohan myö se kyllä jo tiijjettyhhii että huippuhyvvee porukkata ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä piäsivät miut yllättämmään. Ens alakkuun vähä eppäillin, jotta mihinkähä miut on tuas raijjattu. Vuan kun kannettiin sapuskat pöyttään nii unohtu eppäillykset. Tuo Tuure se tunkoo mukkaan joka paikkaan ku se on sen luonto.

   Poista
 5. Kuvauspalkkiot oli kyl ihan parhaasta päästä. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli hyvät tarjjoillut ja riittävät. Ihan kaikkee en jaksanna ees syyvvä. Enkä kerinny pyytee paketoimaan mukkaan ku tuo yks loppasuu jo horas loput kitusiisa.

   Poista