sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lomanen

(Tuure tarinoi): Männä viikonloppuna isäntäväki kävi lomalla. Perjantai-uamuna meijät pakattiin Oskarin kansa autoon eikä meillä ollu mittää hajua, minne ollaan mänössä. Oskari yritti alakumatkasta vähän kyselläkkii, että minnekä sitä nyt tuas männään. Hiljeni kuitennii kun ilimeisesti tajus, että paratiisiin eli Vallattommiin villoihin Jaanan luo oltiin mänössä. Oskari aina muistaa kehhuu, miten ihanaa siellä Jaanan luona on. Miut puotettiin sitten seuraavalla pysähdyksellä koirahoitollaan. Ensin mie vähän järkytyin, kun miut tuupattiin ommaan yksiöön. Ei miulla kuitenkaan mittään hättee ollu: oli omia kamppeita mukana ja äipän yöpaitakkii oli eksynnä miun matkatavaroihin.

Muutama yö nukuttiin ja sitten isäntäväki ilimesty jo minnuu hakemaan. Miulla olikii jo kova kiire kottiin. Koirahoitaja oli äipälle lärppinä, että mie olin ollu tottelevainen ja syönykkii hyvin. Sit se oli vielä männy kertommaan miun romanssista Roosa-laikan kansa, joka rakastu minnuun palavasti.

Oskari ei tuaskaan olis halunna lähtee pois paratiisistaan. Jaana kuitennii tietää jo Oskun metkut ja oli suanu huijattua kollin koppaasa just ennen kun myö mäntiin sitä hakemaan. Kotimatkalla Oskari sitten marmatti, että hiän kyllä ois vielä voinu jiähä kissahoitollaan lommailemmaan.

Isäntäväelläkkii oli kuulema ollu kivvoo lomasellaan. Ne oli jossain, missä miekii oon pienenä poikana käyny ja Oskari on siellä asunukkii. Joku suattaa alla olevista kuvista piätellä, missä isäntäväki haahuili tällä kertoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti