keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tuure 10 kk

(Tuure tarinoi): Mie kyllä vietin toiseks viimeisiä kuukautisia jo alakukuusta, mutta äippä on ollu niin suamaton, ettei oo suanu kuvia tongittua ulos kameroistaan. Tässä mie nyt sit kuitenkii oon 10 kuukauven vanahana:

Virallinen 10-kuukautis kuva

Tää on nyt tätä - viestitellä pittää ahkerasti


Myö ollaan isäntäväen kansa käyty koulussakkii opettelemassa tottelevaisuutta. Mie kyllä ossoon, miten vain sai tuon äipän oppimmaan... Tällä kertoo myö ollaannii opeteltu muahanmennoo, vieressä istumista ja seuroomista ihan sisätiloissa yhessä koirahallissa. Kotonakkii myö ollaan reenattu. Eilissäiltana Oskarikkii ois muka kansa halunnaa reenata ja nous jo äipän kinttua vasten pyytämmään palakkoo.

Tännään myö käytiin koko porukka (paitsi Oskari) reuhoomassa yhellä soramontulla. Muutaman kuvan äippä kerkis ottoo ennen kun tuli pimmee. Sininen hetki tais olla kuitennii männeillään.2 kommenttia:

  1. Hyvää synttärii, Tuure. Joko sun äippäkin osaa mennä nätisti maahan vai suako vaan opettavat?

    VastaaPoista
  2. Tuure: Tsih... eeiiikäku äipän pitäs oppia miulle kertommaan, mitä se oikein halluu miun tekevän. Äippä jos rojahtas yhtä vikkelästi muahan kun mie, niin siinä ois meillä isännän kansa työmuata ennen kuin se suatas tuas jaloilleen.

    VastaaPoista