perjantai 8. kesäkuuta 2012

Hyvin männöö

(Oskari tilittää): Äippä ei oo muka kerinnä käyvä kertomassa miun saamia hyviä uutisia. No, nyt niitä sitten tulloo: Muanantaina elli-täti oli soittanna kerta oli niin luvanna. Se olihii ruvennu perruuttelemmaan niitä muniaisvikapuhheitaan. Miun tauti onnii kuulemma sammoo luatua kuin Enklannin prinssillä eli pissitulehus. Nyt on ruoka tuas vähän eri makusta kun tavallisesti ja mie jaksan oikein hyvästi. Pikkurakkiikii jaksan tuas juoksuttaa ja ällyyttää.

Sen verran isäntäväki (lue: äippä) kerkis miun sairastamisesta hättääntyä, että kävivät tännään kahtomassa tämmöstä:

Tassuveljien pikkusisko?

3 kommenttia:

  1. No mut hyvä. Ja kyllähän tuommoisen uuden söpöliinin saapi kotiin ottaa, ei siihen erityisii syitä tarvii meijän mielestä. Ottakaa vaan jos saatte! Mehän ei saaha tänne täydennysjoukkoja ikinä, kun ihminen on ostanu meille niin nuivan pienen asunnon... Teil on eri juttu!

    VastaaPoista
  2. Oskari: Myö ei vielä Tuuren kansa oo piätetty, miten myö suhtauvuttaan uuteen kilipailijjaan. Pikkurakillahan ei tämmösistä pienistä oo kokemuksiakkaan, kun se itekkii on vasta juniori. Mie sentään oon piässy Iita-prinsessaa kouluttammaan talon tavoille. Ei se tää uus likka oo vielä kuukauteen meille tunkemassa, keritään tässä vielä pikkurakin kansa stragediat punnoo. Äippä on kuitennii luvannu, että mie oon ja pysyn tään lauman komeimpana kollina, ja että se tykkeevvää miusta hirmusti jatkossakkii.

    VastaaPoista