lauantai 2. kesäkuuta 2012

Pee-showsta ruokaremonttiin

(Oskari tilittää): Äippä oli tuas keksinnä eilisillaks tekemistä. Heti kun isäntäväki tuli töistä alako painostus ja hokeminen: "Tie pissit, tie pissit." Ja tyhjään luatikkoon ois vielä pitänä tehä. Suatte kolome kertoo arvata teinkö. Lopulta äippä armahti ja toi miun oman hiekkiksen näkyville. Jo helepotti, sillä hirmee hätähän miulla jo olikii. Mie en ees välittäny, kun äippä nosti miut kesken tulostamisen siihen tyhjään luatikkoon. Ihan en siihenkään osunu, joten isäntäväki sai kerräillä näytteesä pitkin kylppärin lattioita.

Sitten myö lähettiin koko porukka autolla jonnekkii. Paikka oli sama, jossa myö on aikasemmin käyty pikkurakin kansa porukassa.

Äippä, eikö myö voitas männä jo kottiin
- näläkähhii jo alakaa ollaEnsin tuli täti, joka tiristeli miusta kolome putkee verta. Mie en siitä kehanna mittään pulttia ottoo. Sitten myö ootettiin... ja ootettiin... ja ootettiin. Äipän kertoman mukkaan myö ootettiin sielä huoneessa 1,5 tuntia, sillä elli-tädillä oli jottain muuta tähellisempee tekemistä. Sammaan aikaan isäntä partioi Tuuren kansa ulukona.

Lopulta se elli-täti tuli ja alako minnuu tutkimmaan. Hyväkuntonen kuuluin olevan eikä kuumettakkaan ollu. Äippä kuulu lärppivän miun pissiasioita sille tätille - että vaivoja muka oli ollu. Vähän jos olikii luatikolla ramppoomista niin entäs sitten.

Elli-täti lähti kahtommaan verikokkeihen tuloksia ja tuas ootettiin. Seuraavaks tulikii sitten toinen täti tippatelineen kansa ja sano, että nyt laitettaan nestettä nahkaan. En tykänny - johonkii se kärsivällisyyven raja on vejettävä ja miulla se oli siinä. Sitten mie piäsinkii takasin turvaan ommaan koppaan. Elli-täti kuulu äipälle kertovan, että verikokkeista oli selevinny, että miun muniaisessa on jottain vikkoo. Lissee tietoo tulloo muanantaina.

Miun ruuvat mäni remonttiin välittömästi. Jottain muniaisvikasen ruokoo pittää jatkossa syyvä, eikä sitten mittään muuta. Ihan hyvveehän tuo uus ruoka oli, kun äippä sitä miulle kottiin tultua heti anto. Se minnuu vähän mietityttää, että affenat ja haukivilleetkiin on kuulema mustalla (sorry, neiti Musta) listalla. No, aika näyttää, miten tämmönen ruokajärjestely miulle passovvaa. Äippä on aika toiveikas, sillä ruokahan miulle on aina maistunu enkä oo mitenkää kranttukkaa ollu.

6 kommenttia:

 1. Pissivaras! Tuttu juttu, meinaan! Multa on varastettu pissit kolmeen kertaan. Ekana toi kyttäs että meen laatikolle, ja hiihteli sitten perästä puolikkaaksi leikatun kertakäyttö-muovimukin kans. Sellasen räppäsi persiin alle, mutta en välittänyt, pissitti nimittäin kovaa. Sit laittoi varastamansa toiseen muovimukiin, elmukelmuu päälle ja jääkaapin kautta vetskulle.

  Meijän Mustallahan on se munujaisvajaus. Kyl sen kanssa pystyy elämään, syöpi vaan niitä omia ruokia EIKÄ varastais multa koko ajan! Tai siis, no varastanhan mäkin siltä. Muta mä oon terve poika, saan syödä mitä vaan. Musta ei sais!

  VastaaPoista
 2. Oskari: niijust, Harmaa, pahimmanluatunen varkaus on piässy tapahtumaan! No, jos ihana neiti Musta pärjevvää muniaisvaivojesa kansa nii kyllä miekii sitten. Orjas taitaa olla lärppijä, sillä äippä kuulu isännälle jottain sanovan vinkistä seuraavoo pissivarkautta ajatellen.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti helpottaa ja uusi ruoka maistuu!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja toivottavasti uusi ruoka maistuu!

  VastaaPoista
 5. Toivottavast en antanu liian hyvää vinkkii pissivarkaille! :-0 Äh!

  VastaaPoista
 6. Oskari: Kyllä siinä niin kävi, että äippä piäs miulta varastammaan pissiä ilman että mie ees huomasin. Ällistys oli suuri kun olevinnaan pissin eikä sitten ollukkaa mittää peiteltävvee. Toisaalta hyvä kun saivat varastettua, sillä mie sain tännään terveen kollin paperit.

  VastaaPoista