torstai 21. kesäkuuta 2012

Lomaltapaluu

(Tuure tarinoi): Myö tultiin tännään lomalta. Isäntäväki piäs uamupäivällä ihan yllättämmään meijät, kun ilimestyvät yhtäkkiä mökille. Oskari tajus heti mitä se merkihtöö ja paineli siltä istumalta sängyn alle. Mie tuas mänin ihan sekasin ja en tiennä miten päin oisin ollu.

Vuan kyllä meillä olihii mukava loma. Mie sain olla mökillä vappaana, sillä emmie kehanna mummia silimistäni piästää. Ja myö leikittiin ja tehtiin kaikkee kivvoo. Mie saunoinkii mummin kansa monta kertoo. Tai sitten myö vuan istuttiin laiturilla ja ihhailtiin maisemia.

Oskarikkii haaveili ja ihhaili maisemia terassilta käsin. Nii ja sitte söi höpelönä kallaa, jota nuapurin innokkaat kalamiehet mummille kantovat. Osku meinas syyvä mumminkii kalat - on se vaan niin hakki veen elävien perrään. Oskari tykkäs mökkilomasta niin paljo, että oli kottiin tultua pitkän aikoo myrtsinä.

Seuraavat kuvat on sitten mummin ottamia.


Joko saapi ottaa?

Tämmöstä mie en oo ennen syönykkään. Hyvvee on!

Nomnom...mums

Anna lissee!

2 kommenttia:

  1. Nii, on se hyvä papparatsi, vaikka onkii mummi. Välillä se oli vuan liian hijas tai sitten myö oltiin noppeita, monia hyviä tilanteita jäi kuulema tallentamata jäläkipoloville.

    VastaaPoista