sunnuntai 5. elokuuta 2012

Olympiahengessä

(Tyyne touhuaa): Mie oon kova tyttö touhuammaan ja ottammaan ossaa kaikkeen tekemisseen. Erityisesti ruokaan liittyvät puuhat on miun suosikkeja. Isäntäväen syöntiaikanakkii mie oon niin innolla mukana, että ensin ne nostaa miut 58 kertoo pois pöyvästä ja sitten laittaavat makkarin oven taakse.

Mie oon monta kertoo pyytännä piästä ulos pelloomaan palloa koiran kansa. En oo piässy.  Törkeän syrjinnän syyks isäntä on sanonu, että siinä pelissä pellaajan pitäs mukamas olla isompi ku peliväline eli pallo. Mie sain kuitennii pelata potkupallopellii isännän kansa.

Miekii halluun pelata

Ketäs myö pelattaan?

Nyt on kyllä jo miun vuoro!


Kisakatsomossa oli hiljaista

Erä- ja päikkäritauko

7 kommenttia:

 1. Mie oon omasta mielestäkkii aika ihana. Isäntäväki vuan joskus sannoo minnuu ihan kauheeks. Oskarikkaa ei aina tykkee, kun mie vejän sitä hännästä ja läpsin päin näkköö. Mitäs ei leiki miun kaa. Nih!

  VastaaPoista
 2. Pikkukissa energisoi koko ympäristönsä! :-D No ei Tuuree just kuvassa, mutta muuten teillä on niin hienoo että voihan rähmä!

  VastaaPoista
 3. Tyyne, taidat olla kamalan ihana pikkukisu :D

  VastaaPoista
 4. Tyyne on melkoinen energiapakkaus! :)

  VastaaPoista
 5. Niin on pikkukissa ihana jotta (PAH, sanon mie!). Vauhtia niillä pikkurakin kansa kyllä on, kun ne peräkkäin painelloo pitkin huushollia. Tietääkö kukkaan, minne voipi valittaa siitä, että nykysin äipän sylissä pörisee pikkukissa? AINA. Se paikka on kyllä miulle varattu (paitsi sillon, kun pikkurakki siinä istuu). Yhtenä iltana mie yritin nuolemalla suistaa pikkulikan äipän sylistä. Melekein jo onnistuinkin, mutta sitten paikalle tuli konstaapeli Tuure ja jouvuttiin hajjaantummaan.

  VastaaPoista