lauantai 18. elokuuta 2012

Koulumuistoja

(Tuure): Ihmispennuilla alako kuulema tällä viikolla koulu. Miulta se loppu torstaina. Se oli Vihmerän Tavat ja taidot -kurssi. Äippä sano, että mie piäsin luokalta rimaa hipoen, ja että ainakin ohitusharjotuksista meinas tulla ehot. Yhen koulutunnin jäläkeen äippä jupisteli jottain punavalakosista rukkasista. Miun mielestä sillä kyllä hanskoja on jo ihan tarpeeks. Isäntäkkii on sammoo mieltä. Niimpähän! Viimesen koulukerran jäläkeen se kyllä oli tuas ilosemmannäköne eikä ennee rukkasistakkaa puhunu.

Viimosen koulutunnin lopuks hirmeen mukava Irene-ope jako meille oppilaille totistukset. Miekii sain, vaikka äippä välillä uhkaili luokallejiämisellä ja tarkkailuluokalla ja vaikka millä.

Täs mie tarkastelen miun totistusta.
Hyvvää se on, vaikka äippä muuta väittäski!

Koulunpiättäjäisiä mie juhlin eilissäiltana koirulipuistossa yhen jänöpoimuripentusen kansa. Ja huolella. Kottiin piästyä mie jouvuin elämäni ensimmäistä kertoo kokovartalosuihkuun. Koirasampottahan meillä ei tietenkään ollu. Sain lainata isännältä Linna-sampotta.

Miks pittää männä suihkuun?
Miust mie oisin ihan tyylikäs näinkii.

5 kommenttia:

 1. Tuo viimeinen kuvahan olisi voinut jopa olla suihkun jälkeen kuva?!

  VastaaPoista
 2. Miun mielestä mie olin tosi tyylikäs mutakampauksessa. Ja hyvänhajunen. Pitkään sai äippä minnuu pitkin kylppäriä ajella suihkun kanssa ennenku ravat rinnuksilta lähtivät. Ja oisittapa nähneet sen kylypyhuoneen....

  VastaaPoista
 3. Tuure, Oskari ja Tyyne

  Kurkatkaa Mintun helminauha -blogiini, siellä on jotain teille :)

  VastaaPoista
 4. Kuule Tuure, oliks tossa "kurapuvussa" hajut elikkäs tuaksut kohillaan? Linna-samppoota meilkin käytetään, siis me miähet.

  VastaaPoista
 5. Moi Myrsky ja Tuisku! Tuoksu oli miun mielestä just kohillaan; sellanen hyvin muhineen mutalammikon ihanainen aromi. Meijän issikoitten turkkihan on ylleesä semmonen itepuhistuva eikä sitä tarvii alituiseen olla puunoomassa. Hyvä nii, sillä miust nuo suihkuhommat on vähintäänkin eppäilyttäviä. Joka uamu suapi syvän syrjällään vahtia kylppärin oven takana, että seleviääkö isäntäväki sieltä ylipiätään hengissä ulos.

  VastaaPoista