sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pikku apulainen

(Tuure tarinoi): Miulla on ollu aika kiireinen viikonloppu. Perjantaina mie käytin Tyyneä ellillä. Kirsi-täti laitto sille ensimmäisen rokotuksen. Äippä väittää, että minnuukkii pistettiin, mut emmie vaan huomannu mittään. Kylhän mie Kirsi-tätin luona kiipesin pöyvälle ja söin nammii, mutta mistään piikkilöistä mie en tiijä mittään. Tyynee kyllä pistettin, sen mie näin, sillä mie roikuin siinä pöyvän reunalla ja juttelin Tyynelle mukavia. Ei se pikkulikkakkaa ollu milläsikkää, vaikka vähän sitä kyllä tais jännittee. Seuraavan kerran Tyyne osovaakin sitten käyvä ellillä yksinnään, kun mie oon sille neuvonna, miten sielä pittää käyttääntyä.

Mie oon jo valamis. Männään jo!

Ensimmäisen elli-reissun jälkeen Tyyne oli aika ryyd

Lauvantaina mie tein vähä kaverikoirahommia. Myö käytiin isäntäväen kansa terveyskeskuksessa moikkoomassa mummin Seppoo. Se on se sama Seppo, jota mie pienenä poikana kävin ommaishoitamassa, kun se asu vielä kotona. Sielä terveyskeskuksen pihalla oli usseempikkii immeinen, joka istu sellasessa pyörillä olevassa tuolissa. Mie kaverikoirailin niitennii kansa. Nihilisti-äippä mukisi jottain, että miun pittää vielä paljo harjotella ennen ku miusta tulloo oikee kaverikoira. Kaverikoirailtavan sylliin ei sua kuulema heti kiivetä. Nii eikä tarvii koko ajan pusutella. Nii, mutta ku miusta kaverikoirailu on nii kivvaa, ettei millään malttas...

Tännää mie sitten siirryin terveyvenhuoltoalalta kauneuvenhoitoalalle. Mie annoin meijän huushollin naisväelle kaunistavaa lupsutushoitoo.Tyyneen se ehkä vielä tepsii. Äipästä en niinkää tiijä.

Työväline valmiina...

Siulle mie laitan ellottavan  elvyttävän kuolanaamion

Sie saat karvoja silottavan ja kaunistavan käsittelyn

2 kommenttia:

  1. Piieeenenpieni Tyynekin kasvaa varmaan tosi nopsaan isoksi kisuksi tuollaisella lupsutushoidolla!

    VastaaPoista
  2. Kyllä siitä alkaa jo leikkikaveriks olla eikä jiä ennee niin heleposti anturan alle. Ellillä Tyyne punnittiin ja painoohan sille oli tullu melekein puolet lissee meillä ollessa. Se painaa 1.7 kg. Mie painan 14.6 kg. Kirsi-täti sano, että kummallakkii paino on just hyvä.

    VastaaPoista