sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kauneudenhoitoa

(Tuure tarinoi): Perjantakina äipällä oli vappaapäivä. Meijän Hoppa Hopialle oli varattu sillon aika kauneushoittoon eli pessuun ja vahhauksseen. Sillä välin ku Hopia oli kaunistettavana, mäni äippäkkii hoijattammaan pärstävärkkiisä. Tuli kuulema halavemmaks ku kierrellä kauppoloissa aikoo tappamassa.

Miusta tuli kauneuvenhoitovimmauksen sivulline uhri, sillä miutkii köijättiin heti uamusta suihkuun ja oikkein samppoolla pestiin. Sinne män kaikki huolella hankitut hyvät haisut viemärrii pitki Kuhasalloon. Suapi tuas uurastoo metässä ja rapakoissa jonnii aikoo, jotta turkki haisoo yhtä hyväle ku ennen pessuu.

Mitennii hajahin miehekkäälle? Eikö jo
kolomevuotiaan piäki haista miehiselle miehelle?

7 kommenttia:

 1. Todellakin, Tuure, noilla naisilla ei oo mitään tajuu eikä hajuu, mikä on miähinen tuaksu. Karvaasti ollaan mekin jouduttu se asia toteemaan. Onks hianoo ku miäskoira haisee jollekin hellämiatoselle? Joo ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei oo hienoo, ei. Onneks ei tällä kertoo pesty millään ruususaippoolla vuan ihmisnennään hajuttomalla koirasamppoolla.

   Poista
 2. No mutta kylläpä olet komea juuri pesusta tulleenakin, vaikka ilmeestä päätellen taitaa vähän ottaa päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie yritin syyllistee äippää miun miehekkyyven ja katu-uskottavuuven tuhhoomisesta. Ei tainna onnistua, ku äippä vuan tuumas, jotta ompa meillä nyt nii puhas ja nätti poika. Niijustiisa, Tyynehhii nauro selällään ku miut lopulta pesuhuonneesta vappautettiin.

   Poista
 3. Voe himputti minkä män äeppäs tekemmään! Ne hajut on aena kovalla työllä ja vaevalla hankittu ja sittä männöö häneks koko homma ku yhet suap piähäsä ruveta pestä lotroomaan!
  Mutta nohevana poekana äkkijäkös tuota suat uutta hankittuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie arvasin, jotta sie Iivari ymmärrät minkälaisen viäryyven ja kivutuksen kohteeks mie oon joutunna. Onneks noita rapalikkoja riittää lotrattavaks ja mehtälenkeillä suattaa törmätä hevonkakkaakkii.

   Poista
 4. Nyt äkkiä keräämään ne tuoksut takaisin turkkiin!

  VastaaPoista