torstai 29. toukokuuta 2014

Kavereiden kanssa mökillä

(Tuure tarinoi): Miepä olinnii männä viikonloppuna miun kavereihe, Satun ja Jarkon,  kansa mökillä. Vähäkö oli mukavvoo: myö uittiin, leikittiin ja henkailtiin päivät pitkät ulukona. Nii ja Satu-tätin kansa myö nukuttiinkii ulukona. Mie yritin metättee meille ruokookii, mut tällä kertoo pupu oli noppeempi.

Myö ku ei jouvettu sielä kuvvii ottammaan, nii äippä kaiveli mökkiräpsyjä etelliseltä viikonlopulta. ku käytiin mummii mökillä moikkoomassa. Hirmeen kuuma oli sillonnii.
6 kommenttia:

 1. Kuulostaa semmoseltä eräelämältä. Ku ootta ulukona muannahhii. Onneks tuosson vettä että oot piässy pulahtammaa kuumalla. Minen kyllä uimaa mänis. Siinä kastuu käpsät :)
  Tuommoset kaverit ja mökit on mukavija :) Ehken ol parempi ettet sitä pupuva suanna kiini. Oesko kamut ruvenna paestin tekkoo? Eppäelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kyllä tykkeen mökkielämästä, sielä ku suapi olla iha vappaasti. Sen pupun perrään mie vuan vähä pinkasin. Satu-tätin täti jo kerkis hättääntyä, jotta nyt se män. Satu-täti siihe, että niihä tuo män, mutta kohta tulloo takasi. Niiku minnuutin piästi tulinnii. Jarkko-setä oli mökissä ja sano sinne asti olleesa kuulevinnaa miun huikkoovan, jotta paaha rilli tulille, kohta tulloo pupuva pöyttään.

   Poista
 2. Aikamoista ihanaa elämää siellä on vietetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niijustiisa, kissanpäiviä ja oikeeta koiran elämee.

   Poista
 3. Ihanat kesäiset värit tuossa alimmassa kuvassa ♥

  VastaaPoista
 4. Sen takia äippä varmaan komenskii miut tuoho kannolle kyköttämmään ku maisema oli nii kuvvaukselline.

  VastaaPoista