keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Helteitä odotellessa

(Tuure tarinoi): Heltteet ei oo viime aikona hellinneet tiällä meilläpäin. Äippä ilimeisesti ei oo mittarrii vähhään aikkaan vilikuillu ku se tuli asijoilta kottiin ja toi miulle tuas uuven rytkyn. Juuei, tään tarkotus ei oo lämmittee minnuu vuan viilentee.

Onks tää nyt sitä kuivaharjottelluu?

Kuule äippä, mie tarvviin kohta oman vuatekuapin

4 kommenttia:

 1. Ootpa kamu hienon liivin suanna! Sulla ku on tuota karvoo sevverra että suattaa meleko lämmintä helteellä olla sen kansa. Hyvä homma tuommonen viilennys. Äeppäs on ollu kyllä viksu :) Ku on lämmintä luvattunna ens kuukaaveks ja seoroovakssii.
  Ja pittää suaha oma kuappi ehottomasti. Että pyssyy karteroopi kuosissaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiijähäntä, onko tuo nyt nii hieno. Näyttää ku miulla ois vaippa piällä. Ja miltähän sitte tuntuu ku liivi kastellaan. Eihä tuota tiijä ennenku piäsöö kunnolla testoommaan.

   Poista
 2. Joko oot kuomahyvä piässy lyyssijä kokkeelemmaa?? Hellettä on ollunna jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä lyysiä piässy kokkeilemmaan tostoimissa. Mie ku oon ollu koirahotellissa lomala eikä äippä pakanna sitä miule mukkaa. Tännää tulin kottii. Ja tietennii just ois käynä vlaksi sielä hotellissa ku sinne tuli yks ihana narttu Viki. Ja heti piti lähtee poikkeen. No, oli isäntäväkkeekkii iha mukava nähä, eisenpuollee.

   Poista