tiistai 15. heinäkuuta 2014

Lommailua

(Tuure tarinoi): Myö ollaannii nyt kaikki lomalla. Ja helteitä on piisanna. Männä viikon mie lommailin oikkein koirahotellissa eli Tassuparkissa. Ja kissat naatiskelivat luatuajasta Vallattomissa villoissa. Isäntäväki kruisaili sammaan aikkaan Pielisen ympäri.
Tais olla isäntäväillä ikävä karvanuamoja ku
ruokaseuraks Puukarin pysäkillä valihtivat tämmösen

Tää on joku öttömönkiäine

Kolilla äippä kerto olleesa kukkakevolla,
jossa oli hirmeesti hepokatteja

Kah, kakkara

Kaistale kansallismaisemmaa


Täs mie oon sielä hotellissa. Just piti pois lähttee
ku viereisseen kämppään tul ihana narttu, Viki

Kottiin piästyä äippä luki lehestä, jotta Kolin kansallispuistossa hihnassa kulukeville koirille jaettaan heinäkuun ajan nammii. Paljo sielä oli hotellissa koirrii ollukkii. Oisin miekii voinu olla. Ja pienenä poikana oon ollukkii. Äippä sano, että parempi miun oli tällä kertoo olla koirahotellissa ku oli nii helekutinmoine helle että meinasivat itekkii majapaikoissa läkähtyvä.

 Näis kuvis mie oon sielä Kolilla. Vielähhii isäntäväki oli keskennään tyrskinneet ku olivat muistelleet miten mie hotellin käytävälle telläsin kakit ja miten mie yksinnään häkkiin jätettynä osasin aukasta sen vetskarin ihan oikeeoppisesti ja männä äipän sängylle makkoomaan.
5 kommenttia:

 1. Komeita maisemia! Eikä vähiten komea lainkaan tuo Tuure :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläpäin näitä maisemmii on katottavaks asti. Suattaa niitä olla muuallakkii. Kiitoksii vuan kehuista, kommeeha mie oon, vaikka itekkii sanon.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Äippäkkii kuulu päivittelevän, jotta hyväihmekuitennii onko se ollu nuin pieni. Ja vasta kolome vuotta sitte. Oli miulla sillon kuitennii isot korvat. Häntä oli kyllä vähä tuommonen luiru.

   Poista
 3. Mahtavat maesemat on! Nythän sitä oesit ollunna vanahempi ja viisaampi reessussahhii. Vuan toesaalta sittä ee oes helteellä ollu mukava reessuta. Kommee oot ollunna pienenä ja vanahetessas vuan parantunna :) Harmi ku män se "kesämirkku" sivute suin... :)

  VastaaPoista