maanantai 11. elokuuta 2014

Rauhantunnusteluja

(Tuure tarinoi): Tiällä Tuure "Törö" Ahtisaari riisipesäke. Muutaman päivän hiljaselon jäläkeen sotatoimialueella on alotettu rauhantunnustelut. Ensimmäissiin tunnusteluihin mie osallistuin etänä portin takkoo huutelemalla, sillä paikalle ei kuulema tarvittu ylimiäräsiä häsleejiä. Piärauhanneuvottelijoitten mukkaan etistystä piäpukarien välillä on jo tapahtunna.  Sähähyksiä vielä kuitennii on. Sen tautta pelattaan vielä varman piälle ja pietään riisin osapuolet omissa oloissaan jonnii aikoo. Rauhantunnusteluja totteutettaan vähinttään kolomesti päivässä elikkäs ruoka-aikkoihin.

Ensin perehyttiin teorriaan

Joojoo, kyl mie tään jo ossoon

Rauhanturvaamisvälineitä

Rauhanneuvottelija tarkkailee tilannetta

Piäpukarit keskittyvät olennaisseen
elikkäs syömisseen. 

8 kommenttia:

 1. Nyt saattaa jo hellekin helpottaa, jospa kiertyis kissojen päät oikeille paikoilleen. Rohkeesti kyllä raportoit sieltä riisipesäkkeestä! Piä pää alhaalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kyllä on ollu aika jänskkää. Tännäänkkii ku oltiin äipän kansa kahtomassa telekkarrii miun huonneessa olin iha vaama, jotta sängyn alla on möökö. Äipän kansa tutkittii sitte porukalla, mikä sielä on. Sehä oli Tyyne! Mie olin nii helepottunu, että innoissani viänsin mukkee ja hekottelin pitkän tovin. Kissojen välillä alakaa olla jo vähä liennytystä ilimassa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Lämpenee, lämpenee… ja positiivisessa mielessä.

   Poista
 3. Huh,on sulla sielä riittiset paekat, kamu hyvä! Onneks on jo osapuolet ruvenna neovottelemmaa ies. Ettee tarvihtis nuita pakotteeta ottoo käättöö. - Vae tokko tuo onnistuskaa ku tuntuuvat olovan sevverra erpurasija. Iso homma on sulla sielä vuan onneks ossoot toemija. Piähhän piä kylymänä eläkä antaavvu vuaralle alttiiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo onneks tarvinna ottoo pakotteita käyttöön. Mie olen toiminut välittäjänä ja välillä nenutellu Oskuu ja välillä Tyynee ja yrittäny viestittee, jotta ei tässä mittää hättee, ollaa vua niinku ei oltaskaa.

   Poista
 4. Samanlainen tilanne oli joskus jo edesmenneillä kolliveljeksillämme. Useamman vuoden iässä, kesken päivän, toisella paloi käämi toiseen..(makasi sohvalla mistään tietämättömänä), yhtäkkiä kävi toisen kimppuun suunnattoman raivon vallassa, sotatilaa kesti kolmisen kuukautta, kunnes henkilökunnan edustajalla paloi käämi. Siinä vaiheessa oli jo hiekkavadit laitettu molemmille omat, eri huoneisiin, ruokakipot eri huoneisiin, talossa oli selkeät reviirit. Henkilökunta otti kissat sohvalle, istui itse heidän välissään...pakotti pysymään siinä. pikkuhiljaa kumpikin rentoutui kun heitä silitti, alkoi jopa kehräystä kuulumaan. Siinä vaiheessa kun kumpikin kissa alkoi olla unen rajamailla, henkilökunta poistui välistä ja sotatila oli sen jälkeen ohi...Kisut tulivat toimeen sen jälkeen kuin mitään ei olisi ollutkaan.

  VastaaPoista
 5. Sitähän minäkin, että ei meidän tilanne vallan ainutlaatuinen ole. Onneks meillä alkaa tilanne jo pikku hiljaa laukeamaan. Kissat voivat olla jo samassa huoneessa, tosin valvonnan alla, sillä pientä kyräilyä ja säpsyilyä ilmassa vielä on.

  VastaaPoista