perjantai 8. elokuuta 2014

Sotatila

(Tuure tarinoi): Tiällä Tuure raportoipi keskeltä sotatoimialuetta. Nii-i, meijän kotipesästä tuli muanantai-iltana riisipesäke ku Tyyne hyökkäs iha ykskaks yllättäin Oskarin kimppuun. Tyynellä ol oikkeen irokeesi selässä ja häntäkkii ku lamppuharja. Ja mitä iäntä se piti! Myö säikähettiin Oskun kansa iha tosissaan. Miullakkii mäni yöunet enkä meinanna millään uskaltoo ruveta makkoommaan. Äipän kansa telekuttiin uamuyölle asti ennen ku muutamaks tunniks nukahettiin.

Ja mikä pahinta, tilanne on piälle eelleennii. Isäntäväki on joutunna rauhanturvoomistehtävviin ja pyörittellöö nyt kissoja terassille ja sissään. Sammaan huonneesseen ei uskalla laskkee ku Tyyne käypi Oskarin piälle ku ylleinen syyttäjä. Rauhoo yritettään nyt rakenttoo Feliwaylla, Royal Caninin Calm -ruuvalla ja Zylkene-kapseleilla.

Äippä on soitellu linjat kuumina elläinliäkäreille, jotta mikä sille Tyynelle nyt yhenäkin on tullu. Misttään sairauvesta ei ehkes oo kysymys ku kissat käättäättyy meitä muita kohttaan ihan normmaalisesti. Tyynehhii anttaa kopeloija ja pyöritellä ihteesä vaikka miten päin. Yks arvvaus on, jotta Tyynelä on murrosikä tai sittä joku valtataistelu männeillään. Se vuan ihmetyttää ku se alako ku salama kirkkaalta taivvaalta. Elläinliäkäristä kuitennii kerrottii että tämmösiä tappauksia heijän kohalle on sattunna joskus ennenkkii. Nyt sitte ootellaan, jotta rauhanturvoomisvälinneet alakaavat vaikuttoo eli öpaut viikko.


Mikä siula, Tyyne, oikkein on?

Minnuu vieläkkii vähä pelottaa tai
ainaskkii jännittää.

MUAHAHHAA… mie oon tö mastö
ov tö junivöös...

… ja lisäks vielä kaamee peto 

Mikä lie ku vähä ramassoo?
Söinköhä mie vähä liikoo niitä nappuloita?

Piätän raporttini sotatoimialueelta tähä, sillä kohta on ruoka-aika.

6 kommenttia:

 1. Eikä??! Mitäs tuo nyt on? Olispa hyvä kun moinen äkkiä loppuis, tai kun ne lääkärit osais edes sanoa jotain! Jännityksellä jäädään oottelee tilanteen ratkeamista. Pitäkää ajan tasalla, joo? Hyvin erikoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä myökkii ollaa ku äimänkäkenä, jotta mistä tää nyt tuli. Tilanne jäi piälle sen jäläkkeen ku mie olin Oskarrii vähä saatellu ja sitte kissojen välillä tapahtu hirmee rähähys. Äipällä ei ollu sillä hetkellä näköhavvainttoo siitä, mitä tapahtu, mutta kovasti myö kaikki säikähettii. Sinällänsä meilä on iha normisettiä se, että aina joku ajjaa jotakkii takkoo eikä siinä ennen oo ollunna sen kummemppoo.

   Poista
 2. Jospas helle on sekoittanut siellä pään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipiha se olla sehhii. Alakaa itekeltäkkii männä kohta hermot tähä heltteesseen. Onneks ens viikolla kuulema jo viilennöö.

   Poista
 3. Voe kaahee paekka! Että semmonen sisällissotako se nyt paakahti piälle!? Siinä sitä onnii nyt olemista. Jospa siinä on toellaa joku vallankuappaas männeellää?Jospa ne äkkijä aattas ne aeneet. Toevottaan että raaha tulloo äkkijä. Koeta kamu kestee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä jo muuta virka! Mie jouvuin ihan yllättäin ja pyytämäti sotakoiran virkoo toimittammaan. Ressiäkkii alako iha pukata, ku kissat karjuvat nii rumasti ja ilikiästi. Onneks ne nyt illistellöö vuan toisilleen eikä esim. miulle tai isäntäväille. Kyllä tässä aikkoo kuitennii suattaa männä ennenku asjat on tuas normaalisesti. Näissä hommissa ku ei kuulema auta hötkyillä tai tulloo takapakkii.

   Poista