perjantai 24. heinäkuuta 2015

Myöhästynyt aamupala

(Oskari tilittää): Eilisuamuna mie jouvuin lievee törkeemmän laiminlyönnin kohtteeks ku miulle kieltäyvyttiin tarjjoilemasta uamupallaa. Mie valitin asjasta koko uamun, mutta kovakorvanen äippä ei ottanna miun valitukssii kuulevviin korviisa. Sano vuan, jotta kohta lähettään, Osku, nukkummaan.

Emmie nukkummaan halluu vuan
mie halluun RUOKKAA

Ruok... krooh pyyh

Sillä välillä ku mie nukuin nii miun suusta oli roplattu ylmiäräset kivet poikkeen ja ponuksena vielä turisteltu aniliineja. Kaikki mäni kuulema käsikirjotuksen mukkaan. Hamppaissiinkkaa ei tarvinna sen enempee koskkee ku koko kalusto on vielä tukevasti aloillaan eikä reikijäkkää ollu näkyny. Ja tätit minnuu kilivan kehu, jotta miten nuorekkaannäkönen ja hyväkarvanen mie oon ikkäisekseni.


No, lopultahhii ruokoo. Jo tässä on
tovin horjuttukkii näläkäkuoleman parttaalla.

Mie sain tämmösen festarirannekkeen.
On se vähä villimmännäkönen ku
Tuuren lapsellinen luuranneke.

6 kommenttia:

 1. No voi sua Oskari! Mutta on tuo festariranneke kyllä tosi villi!! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjuu, sielä liäkärissä älysivät, jotta mie oon suuri metsänpeto ja laittovat rannekkeen sen mukkaan. Joka ilta ku valot sammuu mie alotan metätyksen ja tuon äipällä saaliiks kikkaruun tai hiirun.

   Poista
 2. Huolto pelaa! Ihan hyvällä ne ihmiset. Näkeehän sen siitäkin, että lopulta sitten ruokaa kumminkin tuli. Purr purr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noentuotatiijä, ruakalaismainen äippä ku jätti uamupalannii antamati. Tai anto se sen, mutta vasta iltapäivällä ku mie tojistin olevani herreillä hyppeemällä ite ruokapaikalle. Hur hur vuan siullekkii ja Ilonalle ja pikkutirriäiselle.

   Poista
 3. Kyllä se nii piähän ottaa ku uamijjaenen myöhästyy. Kyllä ymmärrän miltee on tuntunna. Onneks kuitennii ies iltapäevällä saet sen. Ettee unehtunna kokonnaa.
  Kommee on tuo ranneke sulla. Iha on oekeen mehtämiehen asuste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks joku ymmärttää tään miun kokeman ragetian piälle - vaikka onnii koira. Ranneke oli miustakkii nii kommee etten melekein antanu ottoo sitä poikkeen.

   Poista