tiistai 7. heinäkuuta 2015

Sukuloimassa

(Tuure tarinoi): Eilen myö käyttiin Tohmajärvellä äipän ja mummin sukulaisissa. Mukava oli kyllä sielä viiletellä vappaana ku liäniä ja mielenkiintosta tutkittavvoo riitti. Mie sain sielä perskärpäsen tai ihhailijan, niinku äippä asjan halus ilimasta.


Heeiii, kuka sie oot ja minne sie oot mänössä?

Miun nimi on Hese. Mie oon kokonaiset
kymmenen viikkoo vanaha.

Isopoika, siulla on on aika kiva häntä.

Ai, sie rupesit soittelemmaan sillä ukin tekemällä pajupillillä.

Minne myö nyt männään?

Elä nyt siekii alota! Miulla on ihan
sopivankokosen tassut - ainahhii sitte joskus.

Vieras on hyvä vuan ja syöpi sitä miun luuta.
Jätä kuitennii jämät, jooko.

Äippä sano, että myö ehkes männään vielä lomalla ollessa uuvesttaan käymään Hesen luona. Äippä kyllä tuumaili, jotta sitte voipi Hese ollahhii jo Tuuree isompi ja painavampi. Mie kyllä luulen, jotta äippä tuas yrittää minnuu ällyyttöö. Sehä on vielä iha pentunen ja pentuset on pienii.

4 kommenttia:

 1. Niin on komeat tassut Hesellä,että pitää kysäistä, minkä rotuinen komistus on kyseessä? Tosi nöyrästi kohteli vanhempaa koirakaveriaan, tarjosi luunkin syötäväksi <3

  VastaaPoista
 2. Hese on Berninpaimenkoira. Oli se ihan kiva kuha ei liijan lähelle äippää männy. Hellät heipat sanottiin poislähtiissä.

  VastaaPoista
 3. Ihana IHANA Hese! Ja niin tykkää seurata sua. Lapset on semmosii, ne ottaa idolin heti kun sopiva tulee näkyviin. Sähän oot idoliksi just sopiva, fiksu ja kaunis poika. Tai komea, jos tykkäät siitä sanasta enemmän.

  Muistuta äippää, että uusia kuvia ens kerralla!

  VastaaPoista
 4. Seon tuo Hese vielä laps. Ja käättäätyy lapsen laella :)
  Vuan nätti laps on kyllä vaekka iso jo onnii.
  Se opettelloo sitä koerana olemista ja sentähe on sinuva seoranna. Ku oot oekee hyvä esjmerkki ja viksu kaverj. Suattaa se olla kohta sinuva isompi. Eekös nuo kasva iha mahottoman isoeks!?
  Suat siitä hyvän kaverin vielä kuha se vähä siitä kasvaa. Eekä oo ennee pennuhhömelö :)

  VastaaPoista