sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Kameraharjoituksia

(Tuure tarinoi): Tännään tiällä meilläpäinkkii paisto aarinko ja muahii on tuas valakosena. Eli eiku auttoon ja mehttään harjottelemmaan uuven kameran käyttövä. Ja mie piäsin vappaana viilettämmään, ainahhii välillä....

Mie niin arvasin tään! Tuure, määppä tuohon.
Tuure, ooppa siinä. Piä nyt niitä korvia hyvästi...Äippä! Eikö myö voitas jo lähttee kottiin.
Kylymähhii alakkaa olla ja näläkä.

Tuure, katoppa ku tiällä on ollu pupuja

Pupuja! Missä pupuja? Ei lähetä vielä...

8 kommenttia:

 1. Ootpa ollut kivoissa maisemissa lenkuralla! Meilläkin on nyt lunta. Nätimpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää maisemat on meijjän tavismehtälenkuralta. Ompa mukavata ku teillähhii sielä etelässä on lunta ja valosampaa.

   Poista
 2. No just tuollaista se on meikäpojankin elämä lenkeillä ja vähän kotonakin: Párek älä hötkyile, otetaan kuva! Mutta kuule, sano sille äipälle, että hyvin on kamera hallussa. Kuvat ovat kaikki hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuliset pojat sano tämmöstä komentelluu sirkusponeiluks. Mie oon kyllähhii issikka,mut hokasin kyllä mitä ajovat takkoo.
   Vielä on värien kansa opettelemista tuolla kameralla. Ei oo vielä yhenkkää kameran kansa ollunna nuin vaikkeeta opetella. Se on varmmaan tää valottommuus tai sitte vanahhuus ku ei taho siäjjöt löytyvä. Äippä ku olevinnaan oli ostavinnaan kameran, jolla voipi vuan lasetella mänemmään iliman ylimiärästä räpleemistä.

   Poista
 3. Hienosti on äepälläs uussii kamera hallussa. Kommeeta on kuvat.
  Taetaa joka huushollissa olla sitä sammoo että istuppa ja ooppa eläkä mäne ku kuvataan...Meelläe männöö nuin. Vaekka sittä meellä kuvat onnii mitä on sillonku äet ottaa.
  Nuilla pupujjälillä on kumma vaekutus; hävijjää kylymä ja näläkä ku ne haestaa. Tosj muute on. Eekö vuan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ku suapi verttaistukkee teiltä kamuilta. Työ määräkoerat piäsettä kyllä siinä mielessä helepommalla ku teillä on korvat aina hyvästi. Miulla ne tuppovvaat olemmaan kuvvii otettaissa aina viärässä asennossa elikkäs ei ylläällä.
   Vaikka mie en niin riistan perrään ookkaa niin puput ja oravat on kyllä semmossii, jotta ne kiinnosttaavat ja niitä pittää iha haukkuuhii.

   Poista
 4. Miten muuten korvia pidetään hyvin? Korvat on miten on ja aina ovat juuri niin kuin sillä hetkellä pitää olla! Kuulostaa ihmisten hupsutuksilta tuollaiset.

  Niin, hei vain! Tykätään teidän blogista, on luettu jo pitempään, muttei olla sanottu mitään ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvat pittää kuulema olla terhakkaasti pystyssä. Ei siis pitkin piätä tai lenskari-asennossa. Mie oon kyllä sammoo mieltä siinä, jotta korvat on siinä asennossa ku ne sillä hetkellä haluvvaat olla.
   Ompa kiva ku ootta tykännä lukkee meijjän juttuja. Kyllä myökii teijjät tiijettään, vaikka ei oo mittään kommentoitukkaa.

   Poista