tiistai 29. joulukuuta 2015

Pupunkerruukone

(Tuure tarinoi):  Myöpä olttiinnii tännään äipän kansa Onttolassa. Ja että kyllä ikuna arvoo, mitä sielä tapahtu. MIE AJOIN PUPUVA!!!! Iha oikkeeta, valakosta pupuva, joka oli isompi ku meijjän Oskari. Ainahhii minnuutin ajoin. Sitte piti lopettoo ajaminen ku äippä kuhtu minnuu. Tästä tappauksesta ei kuvvii oo, vaikka äipällä oli kamera kaulassa. Se ku vuan hölömönä toljotti kahttoo meijjän perrään, siis miun ja PUPUN.

Kyllä sitte muuten kamera laulo, mutta ei vaan sillon ku ois pitäny ikkuisttaa miun tähtihetki.


Jäkälät on aika vinkkeennäkösiä kuvattavia.

Kanava ei ollunna vielä jiässä. Veen pinnalla leiju
tuommonen vähä uavemainen usva. 

Ja putken vaihto. 

Äippä, minnuu kylymmää...

... ja tuola ammuttaannii jollain isolla vehkkeellä.

Kyllä yksinkertainen on kaunista.Vieläkö pittää posettoo...

No, siinä siulle posetus. Nyt paa ne putket pois ja
ala heittee miulle keppii.2 kommenttia:

 1. Voe tuhannen täätistä!!! Iha oekeelle ajulle piäsit! Mahotonta männöö...mitenkä maltoet jättee sen kesken ku kututtiin?? Kyllä en oes minä seesahtanna.Äet kyllä sano jo että Tuure onnii viksu poeka,toesin ku erräät... Jo on sittä harmi ku ee äeppäs kerinnä kuvija siitä ottoo.
  Hienoja on kyllä nuo mittee seon ottanna. Kyllä on kamu sulla ollunna loestopäevä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toenperrään suatto se olla ehkes niinnii jotta pupu mäni menojjaan ja illisteli männessään ja olin olevinnaan, jotta nyt pittää jättee ajo kesken ku äippähhii kuhttuu. Se kyllä vähä jäi harmittammaan ku äipän tollukka ei tajunna kuvvoo ottoo tojistteeks miusta mehtäkoirana.
   Hieno päivä oli kyllä kaikenkaikkijjaan, vaikka meinas vähä ruveta tympimmään ku äippä vuan metässä sohotteli niillä putkillaan eikä minnuu huomioina ollenkkaa.

   Poista