maanantai 25. tammikuuta 2016

Tarkenee

(Tuure tarinoi): Miulla oli älyttömän mukava viikonloppu. Pitkästä aikkoo piäsin piästelemmään täysillä. Löyvettiin sattumalöyvöksenä Kulhosta uus paikka, jossa käyttiin niin lauvantaina ku sunnuntainakkii pitämässä hauskoo.Viikkosotalla piti vuan tuvassa turottoo ku oli nii kylymä.  JIIHAU!!!!

Jaksaa, jaksaa, isäntä

Tässä siulle pomppi. Heitä uuvesttaa!

Lumessa möyrriissä mäni piru silimmään
Olipa kivvaa eikä kylymäny yhttään6 kommenttia:

 1. Palvelijattarella oli lapsena ihan sinun näköinen koira, vain pienempi, kun oli narttu. Sanoo, että kuviasi katsellessa vieläkin muistaa sen turkin tuoksun lumessa peuhaamisen jälkeen. Hauskat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai miunnäköne likka, sepä oissii ollu metka nähä. Isäntä sannoo aina, että mie oon semmonen koirannäköne koira.

   Poista
 2. Varmasti oli kivaa! Möyrisin itekin, mutta kun meillä ihmisillä kuitenkin menee lunta iholle ja se on yäk. Kun ei ole omaa turkkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullapa onnii turkkiva kahessa kerroksessa. Immeiset ei ookkaa nii siänkestävvii ku myös issikat. Tai ehkes ihmispennut on ku mie oon nähny niitten kansa lumessa möyrivän.

   Poista
 3. Tiijjätkö kamu...jos huastan sulle ni ethän huasta kellekkää ku minuva se ihan nolottaa...? - Meejjän äettii möyrii lumessa! Uattele,iso immeenen! Heettäätyy selällesä ja tekköö enkelijä:) Ja konttoomalla männöö ku telaraktorj. Että tulloo mulle paremmat kuluku-urat. Vaekka kylläpään tuon näit männäkesänä minkälaenen hööräke seon.
  Kyllä on hilipakka viikolloppu sulla ollunna. Onse vuan mukavata mellastee pihalla ku ee oo kylymä:)Sulla on vielä tuommoset mukavat tienoot sielä myllätä.Ilosta männöö vuan koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitteepä se kunnon immeinen ei tekis koirasa etteen. Miulla on sevverran korkkeempi muavara, ettei meijän äipän oo kunnollisuuttaan vielä tässä asjassa tarvinna ruveta tojistelemmaan. Ja etkö tuota muista minkälaine kalakatus männä kesänä kävi ku nää kaks piäs jutun juurreen kiinni. Miekii iha nukahi siihe siun sohvalle. Jotta samallaissii hööräkkeitä taittaavat olla kumpanennii.

   Poista