tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivää

(Tuure tarinoi): Tänä uamuna miut yllätettiin tottaalisesti ku äippä ja isäntä jäivättii nuljuilemmaan kotinurkkiin. Mittään ei ollu etukätteen puhetta. Isäntä kyllä sitte lähti repun kansa jonnekkii. Yökunttiin kerto mäneväsä jonnehhii, missä syyvvään mustoo makkarroo. Äippä tuas kerto, että sillä alako nyt kesäloma. Keskellä talavvee!

Isäntä kerkis ennen lähtöösä käyvä postilootalla. Sielä on postii miulle. Ystävänpäiväkortti miun hyvältä kamulta Iivarilta!

Kamunpäiväkortti Iivarilta! Voi mahotonta...

Mitenkä se Iivari lie löytänynnäkkii meijjän kuvan.
Siinä ollaan iha selevästi mie, Osku ja Tyyne.
Tuota neljättä en kyllä tunne.

HYVVEE YSTÄVÄNPÄIVEE KAIKILLE KAMUILLE
MEILTÄ KAIKILTA!!!!

4 kommenttia:

 1. Mukava ku kortti kerkis justiisa oekeelle päevälle :) Sitä ku ee tuosta äetistä aena tiijjä että muistaako panna postiin vae kantaako viikkosotalla matkassa.
  Ilosta ja aarinkoesta viikojjatkoo sinne teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvästi kerkis terviisit. Meijjän äipällä mäni koko ystävänpäivä ohi muistista. Se ellää nyt jänniä aikoja ku huhtikuun alusta kuulema männöö sinne Kuopijjoon uussiin töihin. Miekkii kuulema piäsen mukkaan kuha se ensin sinne asettuu. Viikonloppusin käyvvään kuitennii omassa kotona Oskun ja isännän luona.

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar16. helmikuuta 2017 klo 16.36

  Hienon kortin Iivari teillekin lähetti. Minäkin sain omani. Iivari on tosi kiva kamu.
  Ai että siellä on kesälomalainen. Mitenkä sekaisin se teidän almanakka onkaan? Hyvää lomaa kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 3. Iivari on kyllä paras kamu ikinä! Alamanakka on ainahhii äipällä sekasi ku kesällä ei kuulema oo kesälommoo nii pittää pittee nyt kaikki lomat kuleksimasta. Se männöö johonnii uussiin töihin ja sen tautta ei sua kesällä lommailla niinku normmaalisesti.

  VastaaPoista