sunnuntai 30. elokuuta 2015

Infotilaisuus

Tuure & Oskari: Äippä piti meille tännään tiijotustillaisuuven. Se viestitti, jotta illankyhnyssä Tyyne käyvvään viikoks ommaan kottiin olemmaan ku mummi lähttöö Luostolle lustinpittoon.

Mittee se äippä nyt tuas hölissöö? Tyynen nimen se tais sannoo.

Osku vähä män vakavaks ku kuuli, jotta se onnii Tyyne joka on meille tulossa. Äippä siinä sitte lohuttelemmaan, jotta Oskari piässööki lomalle - tällä kertoo Tiina-tätin palavelujen parriin. Äippä eppäilli, jotta mukava viikko suattaa Oskulle tulla ku suapi palavelijattaren yksisttään ommaan käyttöösä. Ohjelmassa on kuulema ainahhii köllöttellyy ja leikkimistä. Ja pihallahhii suatettaan käyvä.

Sitte asjasta viijentteen... käykeepä kahtomassa miten mukavannäkösijä miun siskonlapsista Sisusta ja Nukasta on tullu. Meijän sukkuun näyttäävät tulleen ku ovat samalaissii koipeliineja ku mie, Kusti ja Nuurakkii.

5 kommenttia:

 1. Vae semmonen tappaas se teellä on tulossa. Jospa se Tyyne oessii nyt ihan kuvalleen sielä kotona. Ettee ruppees ättäröemään.
  Vuan ohanse mukava että Osku piäsöö lomalle. Ja iha on yksityinen palavelijahhii. Kyllä kaet se passoo semmosessa paekassa lommoo viettee :)
  Ovatpa nättijä nuo siskos lapset! Melekoverra on jalakoja lapsille siunaantunna. Näen niinku tästä omasta vinkkelistä katottuna :)
  Vilihakannäkösijä ovat. Männöö varmaan riittää nuihen kansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyne onnii tällä kertoo ollu iha nätisti eikä oo minnuu nuamalle räpsinnä. Eilissäiltana äippä kyseli Oskun kuulumissii. On kuulema kekseliäs kissaks ainahhii mitä uamuherätykssiin tulloo. Hyvin kuulema kuitennii pärjevväät porukassa.
   Aika haaskannäkössii on ne siskolikan pennut. Ja jalakoja kyllä piisovvaa sevverran, jotta näyttelyistä on ehkes turha pokkaalija ootella. Vuan eikö tuo piäasia liene ku ovat elolle selevinneet vaikkeesta alusta huolimati.

   Poista
 2. Tiedotustilaisuus! Teillä nämä kommunikointiasiat sujuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittäähä se nyt tiijottoo, mitä laumassa tapahttuu. Äippä kyllä meijän mielestä vähä liikookkii hölissöö - tulloo inffoähky.

   Poista
 3. Tasan ei mene nuo kinttuhommat. Iivarin ja meikäläisen kohdalla on jäänyt sentit vähiin, mutta kyllä me pärjätään ;)
  Ei hölise siellä äippä turhia. Me halutaan tietää teistä kaikki ja vähän päälle.

  VastaaPoista