sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Iivarilla kylässä, osa 1

(Tuure tarinoi): Lauvantaina sitte tapahtu se, mitä on ootettu koko kesä: Myö käyttiin miun plokikamun Iivarin luona kylässä. Siitä tappaamisesta riittää tarinoo ja kuvvii iha kahteennii posttauksseen.

Reissuun myö lähettiin jo perjantaina ku isäntä piäs töistä. Myö ajettiin aika pitkkään yhen pysähyksen taktiikalla. Illalla tulttiin perille Tahkolle, jossa myö asetuttiin taloks Musti & Mirri -hotelliin.

Huonneessa oli oottamassa minnuu varten iha oma kassi...


... jossa oli hirmmeesti lahjoja. Nammiikkii oli.

Iltakävelyllä mie sain kokkeilla, miltä tunttuu olla ykkönen.

Sitte myö käyttiin terdellä, Miun trinkki oli isompi ku muihen....

.... ja mie sammuin pöyvvän alle

Tiälä myö olttiin. Voijjaan suositella muillehhii.
Lauvantaina uamupäivällä miut pakattiin tuas auttoon ja sanottiin, jotta nyt lähettäännii kahtommaan, onko Iivari kotona. Nyt pysähelttiin usemmannii kerran ja mie piäsin haistelemmaan Savonmuan haisuja. Iltapäivällä kurvattiin sitte Iivarin pihhaan.

Ketäs sieltä nyt....


Tulijaiskassin Iivari tutki tarkasti - monneen kerttaan

On se...

...on se kommee, huokaili äippä
Kuulen kyllä! Tuure tulloo autosta ja pittää olla immeisiks eiku koiriks

Jatkuu...8 kommenttia:

 1. Voi että oliskin kiva tavata Iivari, ja sinutkin Tuure! Mutta kun tuo minun Palvelijatar on sellainen erakko.. eikä ole enää vuosiin ajanut autoakaan. Se kyllä epäilee, etten minä osaisi käyttäytyä vieraiden urosten kanssa. Mistä Se mitään tietää?! Me odotellaan suurella mielenkiinnolla lisää juttua teidän tapaamisesta. Sehän olikin jo toinen kerta, joten olette ihan oikeasti kamuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat eppäilyt oli äipällä ja äetilläkkii ku Palvelijattarellaskkii. Mutta myöpä pojat näytettii, jotta osattaan myö olla kunollahhii ku vuan haluttaan. Nii ja toillaannii kamujaha myö Iivarin kansa jo ollaan.

   Poista
 2. Mukavata olj tavata pitkästä aekoo!Hyvämielj on monta päevee vielä tuosta teejjän käännistä. Kiitos ku kävittä :)
  Äeppäs on ottanna hyvät kuvat. Äet se unneotti sen kameran ja sittä hosotti vuan jootavata eekä suanna kunnon kuvija. Hieno paekka on muuten tuo hotelli ollunna ku on tuommonen kassillinen herkkujahhii oottamassa sielä tulijata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ol ilo meijjän puolella! Tarjjoillut oli tuas kohillaan ku pöytä notku kaikenlaissii herkkuja. Eivät tainneet isäntäväki ees muistoo kiittee tarjoiluista. Tuo hotelli olihhii lemmikkihotelli ja isäntäväki piäs sinne miun siivellä. Niille ei ollu mittää lahjoja sielä oottamassa.

   Poista
 3. Lemmikkihotelli, minäkin tahdon! Oliko se koko hotelli vai joku huone jostain hotellista (tarviin tiedon, jotta osaan mainostaa ihmisille). Ja noin hyvät tervetuliaislahjat! Ja terdelle tarjoilu! Wau! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toenperrään se hotelli oli lemmikkien ehoilla tehty. Huone oli ikkäänkuin saunallinen yksiö, ei hirmmeen iso, mutta hyvin sovittiin. Sinne mänttiin omasta ulko-ovesta. Keittiö oli aika hyvin varusteltu astioineen, asianpesukoneineen ja jääkaappipakastimineen. Varustelluun kuulu myös lemmikkipeti (arvoo nukuinko siinä, no en nukkunna) ja koirapyyhe. Tai suapi sillä pyyhkeellä kissojakkii pyyhkkii ku sinne hotelliin ovat kissattii tervetulleita.

   Poista