tiistai 12. heinäkuuta 2016

Puistotreffit

(Tuure tarinoi): Miepä olinnii eilen rehveillä. Pielisjoen rannassa. Tyynen kansa. Äippä otti jonnii etiäisen takkii kuvviikkii kahella kameralla. Onneks otti, sillä paremmalla kameralla otetut onnii erittäin sallaissii, sillä niitä voipi käyvä kahtomassa vuan meillä kotona kamerasta ku mikkää tietokone ei niitä suostu näyttämmään. Nyt ei kuitenkkaan ehkes kannata tulla kahtommaan, sillä kamera lähti äipän mukkaan kaupunnille eikä tullu sieltä kottiin takasi ku sen piti kuulema männä johonnii huolttoon.

Mie en ensin meinannaa mummii olleskkaa koko tuntteekkaa ku se tuli rehveille semmosella potkittavalla pyörällä. Ja Tyyne oli sillä reppuselässä - sitäkkää en ensin älynnä ku en ollu semmosta ennen nähny.

ÄIPPÄ KATO! TYYNE ON TIÄLÄ.

Ei myö nyt jouvettas posseeraammaan ku on muutahhii kateltavvoo

Mjoo, kyllä se sai näkkyy tulevan ja ukkonennii jyrähtellöö

Pistä vuan, äippä, lunkku kiinni nii myö lähettään tästä potkimmaan kottiin.

8 kommenttia:

 1. Voi että on hauskat kuvat! Jännät treffit sulla Tuure.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toillaannii, oli kyllä aika ylläri ku tapasin Tyynen sielä ulukona. Ylleesähä myö nähhään aina sisätiloissa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei minnuu pelota. Iteassiissa mitä kovemmin mummi jakssaa potkkii sitä kivempoo on. Myö ruisaillaan mummin kansa monen tunnin lenkkejä pitkin kaupuntia. Välillä istuttaan penkillä ja jutellaan immeisten kansa.

   Poista
 3. Tyyne! Miten vauhdikasta elämää nyt vietätkään! Moni kisu on kateellinen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti muuttoo mummollaan kaupunnin keskusttaan. Näkköö vähä mualimmoo.

   Poista
 4. No ohoh! Jopa suapi Tyyne kyitijä :) Ompa ollu mukavat rehvit nuo. Ee ihme Tuure että oot yllättynnä. Ee tuota ossoo varmaan monj arvata kuka löötyy repusta :)Vuan on teellä meleko hilipakka mummi ku tuommosella vehkeellä männä huristelloo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, on sitä moni kanssakulukijahhii yllättynnä ku Tyynen piä yhenäkin repusta noussoo. Paljo kuulema on silittäjjii ja lässyttäjjii repun ympärillä. Mummi on kyllä kehuna tuota menopeliä: tasapaino paranoo ja lihakset kasvvaa potkiutuessa. Hyvä ostos oli tuo, niiku tuo reppuhhii.

   Poista