keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Lomakuvvii

(Tuure tarinoi): Mie olin tännään koulussa, sielä nousvöökissä haistelemassa. Minna-ope sano, jotta mie oo etistynnä hienosti. Niihä mie oonkkii - äipästä huolimatta. Se ku ei aina ossoo.


Äippä oli tuosta etistymisestä aika ällistyny, sillä myö oltiin erossa melekkein koko viime viikko. Isäntäväki ruisaili pitkin Suommee ja myö olttiin Oskun kansa hoijjossa. Osku oli samassa tutussa paikassa niinku ennenkkii eli Vallattomissa villoissa. Eikä tuaskkaa ois sieltä pois halunna lähttee. Hirmmee marmatus ja volina oli takapenkiltä kuulunna koko kotmatkan. Näin se on aina: männessä ollaan hilijjoo ja kottiinpäin tullessa marmatettaan mitenkä ois ollu mukava vielä jiähä Jaanan luo.


Mie olin hoijjossa miun uusien kavereihen luona. Ja kyllä oli mukava loma miullahhii. Miun uus kamu Arto toimi miulle lomakuvvaajana.Kommeita kivvii on teillä tiälä pihalla. Mikäs tässä on posseeratessa.

Piäsetkö sie Leila-täti sieltä?

Mitäs myö sitte tehtäs?

Ai, jotta saunanlämmityksseen. Kyllä voin tulla kaveriks.

5 kommenttia:

 1. Kaekilla on ollunna mukava loma :) Kommeet kuvat on sinusta lomalla otettu. Ihanko saet vappaana huijjella sielä lomapaekassa!? Ohanse kylässä hyvä vuan eekövuan oo kotona kuitennii sittä paras kyläreessun jäläkeen :)Mittee työ oekeen tiettä sielä sinun koolussa? Kuulostaa mielenkiintoselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappaana, vappaana, näillä miun uusilla kavereilla ku on talo järven rannalla metän keskellä. Ja mie ku en ruahi lähttee kovin kauas immeisistä, ettei niille tule minnuu ikävä.
   Sielä koulussa mie etin semmosta hajjuu ja näytän sitte äipälle, jotta tuossa on se haju. Ens alakkuun myö etittiin ruokkoo ja hajjuu, mutta nyt mie oo etistynnä (äipästä huolimata) nii, jotta mie ossoon ehttii pelekkee hajjuukkii. Äippä ihmettellöö, jotta mitenkä mie sielä koulussa ossoon olla ku parempikkii ja tehä kaikki niiku pittääkkii, vaikka kotona harjotukset männöö välillä hillumiseks. No höh, miehä oon sielä koulussa töissä ja sielä pittää käättääntyä niiku töissä käättäävyttää.

   Poista
 2. Hienot kuvat komeasta koirasta. On sulla mukavaa, kun on kyläilyä ja koulua. Tietenkin osaat hyvin kaikki mitä opetetaan,fiksu poika! Palvelijatar huokailee ja katselee minua alistuneesti. Tietää ettei minun koulutukseni tuottaisi tuloksia - paitsi Sille hermoromahduksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano sille Palvelijattarelle, jotta meijät on luotu erlaissiin hommiin; miut paimentammaan eli työskentelemmään immeisen kansa ja siut itsenäsemppiin ja itepäisemppiin hommiin ja semmukanen on myös luonto. Iha hyvvii on kumpanennii.

   Poista