sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Ihana valo

(Tuure tarinoi): Olipa omituinen viikonloppu - aurinko paisto melekis koko ajan. Molempina päivinä käyttiinkkii sitte pitkällä lenkillä kahen eri lammen piällä käpsehtimässä.

Tiällä vartijoin mie!
Katu-uskottavuus kyllä kärsii ku ovessa
on kyltti: Varokaa iloista koiraa


Lammella mie piäsin pitkästä aikoo pinttelemmään
kepin perässä.

Lumi oli mukavan keppeetä ja kutitti nokassa.

Ei lähetä vielä. Isäntä, kuulikko, elä mäne!

Suattas luulla jotta myö asuttaan hirmmeen
vuarallisella alueella ku petoja on joka paikassa.
9 kommenttia:

 1. Vai että varokaa iloista koiraa! Onpa mainio kyltti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on iha aiheellinen varotus. On meillä toinenkkii kyltti. Siinä lukkee: Varo ovelaa kissaa.

   Poista
 2. Hih, aivan mahtavat kyltit teillä!
  On siellä kaunista ja aurinkoista teillä. Meilläkin on paistanut aurinko ja lunta on just sen verran kuin kaupunkitalveen kuuluu. Joidenkin mielestä liikaakin. Voi että sinusta Tuure näkee kuinka nautit kepin perässä juostessa. Hauskoja lenkkejä alkavallekin viikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on kyllä tiällää piisanna - vähä liikookii sannoo isäntä, jolla on lumikolakyynärpiä. Mukavia lenkuroita teillehhii.

   Poista
 3. Onneks sä oot, kuama, ilonen koira, ekkä yhtään petomainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihä mie taijjan olla, mutta ei kerrota sitä nuapurin teinimonsteri Kodalle, jolle mie aina uskottelen, jotta peto on irti.

   Poista
 4. Onse hyvä varottee ilosesta koerastahhii että tietää tulija varraatuva syvämmelliseen vastaanottoon, ettee haakkuva suotta säekähä :) Sullon kamu mukavat lenkkimuastot sielä ja uatellappa mitenkä sittä kesällä! Ja hyvä sulla sielä lumessa peohata ku on nuin hyvä tuo turkki. Mulla se tinkii tuo vuatepuolj hankaloettammaan sitä hommoo. Kuulin justiisa että ensviikolla on pakkasta lähellä -40! Mitenkään myö sittä tarettaan!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo onneks vuatteet meikäläistä kiristännä. Tiijähäntä sitte ku pakkanen eelleen kiristyy. Suattaapi äippä kaivoo essiin Siiri-vainaan talavimanttelin, johon pittää sitte vynttäytyvä. En kyllä tykkee ku huaruksissa narut hinkkovvaa ja helemattii taittaa lepattoo.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista