sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Rantakuvia

(Tuure tarinoi): Tännään myö käyttiin olumppiakisojen vahtoomisen välissä lenkuroimassa Rauhalahen maisemissa. Äippä halus ottoo rantakuvia, ja miehä se jouvvuin rantapoikana posseeraammaan.


Tään auton omistajilla on tainna lenkki vähä
venähtee. Tää nimittäin oli samassa paikassa
ku viimeks käyttiin Rauhalahessa joulukuussa.

Tuoltakoha se kesä kohta jo tulloo, jotta
piästtään uimistelemman?

No, en mäne hiihtolavulle, en. Ei tulis mielleenkkää
varsinnii ku sie narun jatkona painona roikut.

Sitte kesällä mie voin puottoo tuon rinkulan
siulle, jos et jaksa ite pinnalla pyssyy.

Äippä! Tiälä luavussa on iha miun suuhun sopivvii
puukalikoita. Jaa, ei sua ottoo, vai?

Suatta arvata kolomesti, otinko kumminkii?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vitsi työ ootta hyviä arvoommaan! Nii otinnii.

   Poista
 2. Arvasin jo ennenku kysyitkää että takkuulla otit yhen kalikan :) Ee haetanne kennenkää luavuiluva jos on yks kalikka vähempänä. Ja pittäähän se joku matkamuisto reessulta ottoo.
  Ee sitä oo ennee pitkee aekoo ku piäset sinne vetteen. Loppukevät männä hujahtaa yhtä jootuin ku koko talavi tähämmänessä.
  Sitäkö on teelläe niitä kisoja vahattu? Ee oo vasta ku kaks päevee niitä ollunna ja ruppee mulla jo mänemmään ylj´annostuksen puolelle. Isäntä kahtoo tapittaa ja äet väettää ettee kiinnosta eekä kato. Kuitennii seon, nuin niinku kahtomattomaks immeeseks, meleko hyvästi perillä ollunna kuka hiihtää ja millee aejjalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä myö nii ootettaan sulamuanaikoo, jotta piästään kunnolla tutkimmaan näitä kalakukkokaapunnin huudeja. Jos vaikka löytys semmonennii paikka, jossa voisin vappaana juosta - iha niinku entisen pesän huudeilla. Myö on tiälä peukut ja kannukset kankeina jännätty Kaisan ja Marin pumpum-hiihtoja. Vielä ei oo tarvinnu riemusta kiljahella. Ehkä myö vielä kuitennii suahaan vielä tuulettoo meijjän tyttöjen menestystä.

   Poista
 3. Tuure sinä oletkin universumin pätevin ja komein rantavahti! Varmasti seudun kaikki nartut tulevat esittämään hukkuvaa koiraa, kun sinä tepastelet rannalla ;)
  Hihi, taisitpa napata kalikan kaikesta huolimatta. Niin minäkin olisin tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toillaannii miehän voinnii pelastoo jonkun sirpukan nartun äipän sijjaan. Olipa hyvä, kamu, ku juohautit. On se hyvä ku meillä mualaispojilla on kamu stadista, joka osovvaa näissä narttuasjoissa neuvvoo. Otinha mie sen kalikan- tietennii.

   Poista