perjantai 6. heinäkuuta 2012

"Lomalla" - taas

(Oskari tilittää): Myö oltiin tuas pikkurakin kansa "lomalla". Tällä kertoo oltiin tiällä. Tää olikii semmonen paikka, missä kissoille ja koirille oli omat osastot. Mänhän tuo muutama päivä sielläkkii, mutta mieluummin oisin ollu mökillä mummin kansa. Pikkurakki tais viihtyä omalla puolellaan. Ainaki sen kehuttiin olleen niin kiltti että.

Isäntäväki oli puolestaan lommaillu tämmösessä paikassa - jossain kartanossa.

Tulijaisiks äippä oli älynnä ostoo miulle kuivattuja muikkuja. Pikkurakki sai jonnii pallolingon, jonka kansa pellautuessa meinasivat jo ikkunat hajottoo. Meijän lommaillessa meille oli tullu paketti jostain Saksanmaalta. Siellä oli kaikenlaista kampetta, piäasiassa miulle (ja uuvelle pikkukissille, kuulema).

Paketin vastaanottamisen paras vaihe

Mikä hökötys tää nyt sit muka on?

Ai, tää olikii pikkurakille. Heippa

Aika työlästä tänne ol kiivetä, mut tiältä näkköö aika pitkälle

5 kommenttia:

 1. Meinaakko olla kiltti pikkukissalle? Me ihan ootetaan täällä jo tassut tämisten :-)

  Ei tuo rakkikaan nyt niin "pikku" oo enää. Hirmu iso!

  VastaaPoista
 2. Oskari: Saapi nyt nähä, minkälainen riiviö sieltä tulloo, se pikkulikka nimittäin. Iita aikonnaan oli aika kipakka tyttö ens alakuun, kun sitä pelotti. Vähä aikoo kun mäntiin, niin meistä tuli hyvät kaverit.
  Kooltaan voipi rakki olla iso, mutta mieleltään se on vielä ihan pentuhuima ja heleposti ällyytettävissä.

  VastaaPoista
 3. Jännää! Toivottavasti rakastutte pikkukissan kanssa HETI. Tai jos se rakastuukin pikkurakkiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oskari: Mie en siitä rakkauvesta tiijä, mut mie oon aika hyvä suvaihtemmaan ja ottammaan lunkisti. Äippä on luvanna, ettei miun tarvihe puolittoo miun sapuska-annoksia pikkulikan takkii, ja että mie oon eelleen lauman paras kolli.
   Siinä se oiskii, jos se pikkulikka mänis pikkurakkiin rakastummaan. Siinä piäsis äippä mielesä piähän, sillä sehän haaveilee uuvesta Turkki & Häntä -jengistä (josta myö kerrottiin meijän plokin ihan ensimmäisissä jutuissa)

   Poista