torstai 26. heinäkuuta 2012

Tyyne I Ahne

(Tyyne touhuaa): Meillä oli äipän kansa ensimmäinen riita. Äipällä on ilimeisesti joku hölömö sääntö, että pikkukissat ei sua syyvä ihmisten ruokoo suoraan kattilasta. Nii, eikä kissoille kuulema kateta sammaan pöytään ihmisten kansa.

Mie ossaan kyllä hankkia ruokoo ihan itekkii. Tännään mie varastin koiran nakkeja, joita äippä oli pienimässä koirakoulua varten. Koira vuan kahto hölömönä, kun mie raahasin saaliini turvaan sen ison nenän eestä.  Sitten mie iltaruuvalla söin hirmu vauhtia oman ruokani ja hyökkäsin sitten pappakissan kupille. Se ei mahtanu miulle mittään, mie olin niin noppee. Noppee oli kyllä äippäkkii, kun kaivo miulle lissee ruokoo ommaan kuppiin. Äippä kuulu sanovan isännälle, että Tyyne on ihan kauhee. Mitähän sekkii tarkottannoo, en tiijä.

Ai, ruoka onnii jo pöyvässä

Oma kuppi tyhjä

Höh, Oskunkin kuppi on tyhjä

Mitäs sie söit tännään?

Tännään myö nukuttiin äipän ja poikien kansa pitkät päikkärit. Äippä mäni sänkyyn muka vähäks aikoo lukemaan kirjoo, ja kohta myö kaikki oltiin sielä kansa; Osku nukku äipän jaloissa, mie sen mahan piällä ja Tuure selällään isännän paikalla. Eikä tapeltu yhtään!

2 kommenttia:

  1. Et oo yhtään kauhee, ihana oot!

    Ryhmänukkuminen on parasta :-)))

    VastaaPoista