lauantai 28. heinäkuuta 2012

Suuri metsästäjä(tär)

(Tyyne touhuaa): Äippä on tainnu mainitakkii, että miulle tytölle se ruoka maistuu. Kun omat on syöty, siirrytään seuraavalle kupille. Eilissäpäivänä mie varastin koiralta nakin palan ja kun se tuli sen perrään kyselemmään, mie MURISIN sille, ja koira lähti pois.

Päiväruoka maistu tännään vähän erilaiselta. Ja ennen ruokoo isäntäväki käyttäyty ihan omituisesti. Ensin käytiin vaakassa isännän kansa. Sitten mie olin isännän toisessa käissä ja toisessa käissä sillä oli maitopurkki. Yrittivät ilimeisesti suaha seleville, paljonko mie painan. Vähän vähemmän kun maitopurkki eli noin kilon, kuuluvat pähkäilevän. Pappakissa sitten mulle kerto, että ilimeisesti ujuttivat matoliäkettä miun sapuskaan. Söin silti kaiken ruuvan ja nuolin vielä kupinkii.

Tarjoilu tässä huushollissa ei pellaa täyvellisesti eli kuppi ei oo koko ajan täynnä eikä nakkisesonkikkaan oo jatkuvasti. Onneks huushollista löytyy muutakin riistaa saalistettavaks.

Lelu vai ruokoo?

Konstaapeli Tuure: Mitäs tiällä häslättään?

Mums! Hajjaantukkee, tiälle ei oo ennee mittää nähtävvää


2 kommenttia:

  1. myhyyyyy :-)))) Olet sää Tyyne vaan komentaja!

    Meillä kisu punnittiin pienenä keittiövaa'alla jolle käy max 5 kg. Kissa kulhoon, kulho vaa'alle ja lopuksi vähennetään vielä kulhon paino summasta. Tää menee mun matemaattisen kyvyn äärirajoilla, mutta tehty on!

    VastaaPoista
  2. Tyyne on kyllä sellanen komentoora, että pojat ovat varmasti helisemässä jahka se tuosta vielä kasvaa. Vaan on se kyllä ihana!

    Keittiövaaka olisi ollut ykkösvaihtoehto pikkukissin punnitukseen, jos sellainen vain taloudesta löytyisi. Kunhan yli kilon päästään, niin eivätköhän muutkin vaa'at ala lukemia näyttää. Tuolla ruokahalulla Tyynestä taitaa tulla aika iso kissa.

    VastaaPoista