lauantai 21. heinäkuuta 2012

Pikkusisko

(Oskari tilittää): Meille kuuluu ihan kummia. Viime yönä huomasin, että meijän huushollissa oli yks ylimiäränen. Isäntäväki on kyllä jo jonnii aikoo meille huastelleet pikkusiskosta, joten se suattaa olla se. Eilissäpäivänä ne kävivät jossain ja sen jäläkeen äippä linnottautu Tuuren huoneeseen portin taakse eikä ottanna meitä ees sinne mukkaan.

Missä miun äiti on? Ja sisko ja veli?

Kukas sie nyt sitten muka oot?


Aamuöinen kohtaaminen

Äippä, miks sie oot siellä ja myö tiällä?
Ylleesähän se on toisinpäin.

Äippä laski miut uamuyöstä käymään porttihuoneessa. Ja siellähän se pikkusisko kökötti kirjahyllyssä ja kilju. Mie oon näihin kiljuvviin pikkutyttöihin jo niin tottunu Iita-vainoon ansiosta, että mie vetäsin vuan sen vauvaruuvat kitusiin ja kävin sen vessassa ja lähin muualle jatkammaan unia.

Ensimmäinen ateria omassa kodissa

Onkimisen tulos: 1 kpl pikkukissoja

Iik! Hirviöjättiläinen.
Kääk! Suhiseva kääpiö.

Isäntä vei meijät pojat takapihalle ulukoilemmaan. Sillä välillä äippä oli suanu sen pikkulikan survottua Tuuren häkkiin ja myö piästiin sitä tervehtimmään. Tuurea se ens alakuun säikähti, mutta niin säikähti pikkurakkikkii ja mäni äipän levveen selän taakse piiloon. Siinä myö sitten kateltiin toisiamme ja äippä anto meille kaikille nakkia ja maksamakkarroo. Eippään siinä sitten sen kummempoo. Vähän ajan piästä ruvettiin kaikki päikkäreille.


Ainii, sen pikkulikan nimi on ainaki toistaseks kuulema Tyyne.

4 kommenttia:

 1. No niin! Siellä se nyt on! Siis teillä. Pikkuinen kissa :-) Onneksi olkoon! Pikkukissaa jos silittää hammasharjalla, se tykkää siitä. Vähän kuin emon kieli. Tämä testattiin kun Harmaa alkoi pienenä poikana märistä muuttuneista olosuhteistaan. Heti tyyntyi :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea perheenlisäyksen johdosta! Tyyne on kaunis pieni prinsessa :)

  VastaaPoista
 3. Tätä pikkurinsessaa ei ennätä hampiharjalla silitellä, on se niin vikkelä. Ja röyhkeekin se on. Varasta miun nenän eestä namin ja yritti tulla samalle jätskikupille lipomaan. Siinä mäni miun raja ja kähähin sen matkoihisa. Pittää se nyt vähän ees vanahempaasa kunnioittoo.
  Pikkurakki on ollu yllättävännii rauhallinen. Sen raja mäni siinä, kun rinsessa alako leluilla leikkimmään. Tässä huushollissahan ei leluilla leiki ku koira. Huoh. Jospa myö Tyynen kanssa suatas nyt porukassa muutos tähännii epäkohtaan.

  VastaaPoista
 4. Lämmin onnentoivotus uuden perheenjäsenen johdosta! Saatte vielä Tyynestä kivan kaverin. Kunhan se oppii talon tavoille.

  VastaaPoista